Widok

przychodnia nowy chełm filia wilanowska

Bardzo proszę o opinię na temat pediatrii w tej przychodni. Chcę córkę zapisać do dr. Rzeczyckiej ale nie wiem jak jest z rejestracją telefoniczną czy internetową w tej przychodni? Ja jestem z Oruni Dolnej i wolę dojeżdżać do dobrej pani doktor bo u nas to porażka. Proszę o podpowiedzi czy ciężko się dodzwonić do rejestracji? czy umówić można dziecko chore tego dnia co się dzwoni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
łatwo się jest dodzwonić,mogą przyjąć tego samego dnia, panie są bardzo miłe więc sądzę że nie będziesz miała żadnych problemów.
dziękuję za opinię. to już niedługo przepiszę dziecko i będzie miała lepszą opiekę.
Pani dr. Rzeczycka długi czas pracowała jako pediatra w przychodni na dolnej Oruni obok poczty. Była pierwszym pediatrą moich dzieci. Już wtedy była znakomitym lekarzem, choć brakowało jej odrobinę kultury i ogłady w rozmowach z rodzicami, ale była młoda i myślę, że od tamtej pory nabrała umiejętności słuchania. Ważne jest, że co do diagnoz i leczenia miała nosa i nie powiem o niej nic złego.
No właśnie moja córka była pod opieką Pani Doktor jak pracowała na Orunii. Jak odeszła to przepisałam dziecko do innej pediatry ale żałuję. Mogłam od razu pójść za Panią Doktor. Mam do niej zaufanie i bardzo pozytywną opinię. Zawsze tłumaczyła i słuchała. Sama powiedziała żebym się starała o zaświadczenie o niepełnosprawność dla córki. Porządnie wypełniła papiery. Załatwiła darmowe szczepionki dla małej. Diagnozy trafne. I co dla mnie się liczy to nie przepisywała od razu antybiotyku.

Inne tematy z forum Ujeścisko

Muza musi grać. (2392 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

do góry