Widok

przychodnia w Witawie - czy warto tam się badać?

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam :) Potrzebuję zrobić USG jamy brzusznej i zastanawiam się czy iść do pierwszej lepszej przychodni, która jest najbliżej - w tym przypadku ta w Witawie - czy może szukać jakiegoś specjalisty?
Czy ma ktoś doświadczenia z badaniami USG w tej placówce?

Z góry dzięki za odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam !!!, pełna kulturka i poszanowanie pacjenta. Do tego profesionalny sprzęt diagnostyczny a nie szrot z wystawki ściągnięty z innego kraju za friko jak to się ma w publicznej przychodni na Konwaliowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
byłam na usg jamy brzusznej. Szybko, sprawnie, kulturalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Badania tak, leczenie nie. W ogólnej poradni siedzi takie babsko w okularach - lekarz medycyny pracy, który przy gorączce, ogólnym osłabieniu, czerwonym i palącym gardle mówi: "proszę nie bumelować! wielu ludzi z czerwonym gardłem chodzi do pracy, pan nie jest wyjątkiem, proszę pić wodę z cytryną" (cytat). Po awanturze, którą zrobiłem dostałem tydzień zwolnienia i antybiotyk od innego lekarza z tej samej przychodni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja się w życiu tyle antybiotyków nałykałem że teraz w pełni rozumiem tą panią doktor. Antybiotyki to zabójstwo dla organizmu, a później się słyszy skąd te nowotwory itp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Witawie dobra jest tylko klinika dentystyczna, tzn latam tam na plombowania i kanalowe, jednakze wyrywam zeby w innym miejscu, moim zdaniem jeszcze lepszym, tylko malo po drodze dla mnie....

o lekarzach z witawy (poza dentystami) slyszalam nienajlepsze opinie, wiec jak ktos napisal, badania tak, leczenie juz lepiej nie... warto mysl;e dodac ze sporo badan specjalistycznych mozna zrobic odplatnie na akademii medycznej w Gdansku, czesto gesto za 30% ceny podawanej w innych miejscach.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry