Widok

przychodnia zdrowia w baninie

prosze o opinie,zwłaszcza chodzi mi o pediatrę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uważam, że jest ok. Co prawda moje dzieci nie chorują zbyt często i nie mają przewlekłych chorób więc korzystamy sporadycznie. Jako lekarz pierwszego kontaktu jest dociekliwa i nie oszczędza na dodatkowych badaniach. Ja jestem zadowolona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
yade,a możesz napisać do jakiego lekarza chodzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
chciałem sie zapisac do tej przychodni, ale maja przedziwne godziny pracy.Pediatra tylko w środku dnia....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
każdy z lekarzy przyjmuje 2 dni w tygodniu po południu, do 18tej, więc nie wypisuj bzdur
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Gdzie dokładnie jest ta przychodnia? I w jakich godzinach pracuje pediatra? ;)
image
przychodnia jest koło straży pożarnej - jak się wjeżdża do Banina od strony Rębiechowa.

O pediatrach nie wiem nic, nie przepisałam tu dzieci. Byłam raz z córką z zapaleniem spojówki i przyjęła nas jedna Pani. Miła i serdeczna.
Moge opowiedziec taka historie i sami wyciagnijcie wnioski. Miejsce akcji przychodnia banino. Podczas roku szkolnego moja corka spadla z huskawki, na przerwie. Rozkwasila sobie porzadnie glowe ale szkola nie powiadomila zadnego podotowia ani nic takiego. Gdy po pracy odebralam corke w szkolo oprocz pani ze swietlicy nie bylo nikogo. Pani grzecznie poinformowala mnie o sytuacji i poradzila zebym udala sie z dzieckiem do szpitala bo moglo wdac sie zakazenie. Bylam roztrzesiona i jedyna rzecza ktora w tej sytuacji wpadla mi do glowy to udac sie do przychodni w baninie. Powiem tylko ze nie naleze do tej przychodni wie mialam obawy czy wogole ktos mnie przyjmie ot tak. I tu ku mojemu zaskoczeniu, panie pielegniarki stanely na wysokosci zadania. Bez wypelniania zbednych formularz zajely sie corka, opatrzyly rane, odkazily, uspokoily ze rana w tym miejscu nie podlega szyciu i ze moge spokojnie udac sie do domu. Zadnych rachunkow, zbednych pytan tyko pomoc tym ktorz tego potrzebuja. Bez drukow, nfz ow. Dziekuj
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Stojąc naprzeciw Straży to w którą stronę się udać?

Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć o pediatrze i jego godzinach i dniach przyjmowania?
image
jakieś 5 metrów od budynku straży w prawo. Zakładając, że stoisz na ruchliwej ulicy przodem do żółto czerwonego budynku OSP. Boszszeeeeeeee.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podejdź sobie i zapisz na kartkę...teraz mogą być niewielkie zmiany bo sezon urlopowy, jak nie ma w pasujących ci godzinach pediatry, choć rodzinny wcale głupszy nie jest, możesz jechać do Żukowa- do głównej przychodni na ulicy Pożarnej 4 tam zawsze jest pediatra od 8 do 18. przychodnia w Baninie jest filią tej większej w Żukowie, przyjmą bez problemu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora

Inne tematy z forum Banino

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry