Widok

przygarnij kropka

przygarne kropka - sympatycznego mezczyzne na dluzsza znajomosc w wieku 25-33 lata na dlugie spacery, wyjscie do kina i plaze, oraz na dlugie jesienne wieczore przy kawie
kontakt 3247038 karola
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"A mogła być z Ciebie taka fajna dziewczyna".
Tu szukasz faceta na dłuższą znajomość a tam chcesz się zabawiać z jakimiś lesbami. Więc po co ten facet? Na długie wieczory i długie spacery... jako zasłona dymna dla Twoich homoseksualnych ciągotek?
Ojj nieładnie, bardzo nieładnie...
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
a po co od razu zaslona
dziewczyny do zabawy, a faceta na jesienne wieczory i spacery :)
Nie jest to dla mnie ani uczciwe ani normalne.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
slusznie, tyle, nie ty szukasz i nie ty jestes tu szukany :)
Nie jest to moim zdaniem ani uczciwe ani normalne. (poprawiłem się:P)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

do góry