Widok
przyjaciółka poszukiwana, chętnie mężatka ...
Poznam miłą, sympatyczną
panią z okolicy, poszukującą tego samego co i ja. Mam 40 lat. Nie szukam typowego ,,romansu", nie chcę niczego zmieniać na siłę w życiu swoim i innych.
Jedyne czego oczekuję to miłej znajomości, przyjaźni, możliwości
posiedzenia przy kawie, ale i czułości. Krótko mówiąc - małej (może
większej) odmiany, także w sferze erotycznej. rutra68@poczta.onet.pl
panią z okolicy, poszukującą tego samego co i ja. Mam 40 lat. Nie szukam typowego ,,romansu", nie chcę niczego zmieniać na siłę w życiu swoim i innych.
Jedyne czego oczekuję to miłej znajomości, przyjaźni, możliwości
posiedzenia przy kawie, ale i czułości. Krótko mówiąc - małej (może
większej) odmiany, także w sferze erotycznej. rutra68@poczta.onet.pl
taniej jest isc pieszo z gdanska do gdyni
wiekszosc ludzi jednak wybiera np skm
taniej i szybciej jest w barze mlecznym, restauracje jednak nie narzekaja na brak chetnych
nie kazdy chce taniej i szybciej
nie kazdemu sie spieszy
i nie kazdy na wszystkim oszczedza
skoro czlowiek ma taka potrzebe, to jego sprawa
jest dorosly i ma swiete prawo robic co uwaza za stosowne
jesli z kolei dla ciebie to narazanie malzenstwa... to zajmij sie swoim
pozdrawiam
jurek
wiekszosc ludzi jednak wybiera np skm
taniej i szybciej jest w barze mlecznym, restauracje jednak nie narzekaja na brak chetnych
nie kazdy chce taniej i szybciej
nie kazdemu sie spieszy
i nie kazdy na wszystkim oszczedza
skoro czlowiek ma taka potrzebe, to jego sprawa
jest dorosly i ma swiete prawo robic co uwaza za stosowne
jesli z kolei dla ciebie to narazanie malzenstwa... to zajmij sie swoim
pozdrawiam
jurek
nie muszę, nie jestem w żadnych stałym związku formalnym
pisząc, że tak jest szybciej i taniej nie chodziło mi o to, że jest to moja rada, aby ta sie udał, ale że jego ogłoszenie brzmiało, jak poszukiwanie dziwki... z tym, że bez pośrednictwa agencji towarzyskiej
poza tym, jestem za tym, aby forum nie służyło do zamieszczania anonsów... i od razu chciałbym zaznaczyć, że widzę spore różnice między anonsem, a propozycją spotkania, zwłaszcza, jeśli dopuszcza się udział kilku osób
pisząc, że tak jest szybciej i taniej nie chodziło mi o to, że jest to moja rada, aby ta sie udał, ale że jego ogłoszenie brzmiało, jak poszukiwanie dziwki... z tym, że bez pośrednictwa agencji towarzyskiej
poza tym, jestem za tym, aby forum nie służyło do zamieszczania anonsów... i od razu chciałbym zaznaczyć, że widzę spore różnice między anonsem, a propozycją spotkania, zwłaszcza, jeśli dopuszcza się udział kilku osób
--
zastanawiajace, ze owa dziwka pojawia sie u ciebie w domniemaniu jak i propozycji
nie kazda kobieta jest dziwka czy prostytutka
nawet jesli kobieta, bedac w zwiazku formalnym (czy tez tymbardziej nie formalnym) spotyka sie z innym mezczyzna
forum jak najbardziej moze sluzyc zamieszczaniu anonsow i komentowaniu takiego ogloszenia
zwazywszy fakt, iz nie bylo to pierwsze tego typu ogloszenie, jak i zapewne nie ostatnie
intencja moich postow bylo to, aby uszanowac wolna wole, wolnego czlowieka
zycze mu, aby znalazl taka kobiete, jakiej szuka
pozdrawiam
jurek
nie kazda kobieta jest dziwka czy prostytutka
nawet jesli kobieta, bedac w zwiazku formalnym (czy tez tymbardziej nie formalnym) spotyka sie z innym mezczyzna
forum jak najbardziej moze sluzyc zamieszczaniu anonsow i komentowaniu takiego ogloszenia
zwazywszy fakt, iz nie bylo to pierwsze tego typu ogloszenie, jak i zapewne nie ostatnie
intencja moich postow bylo to, aby uszanowac wolna wole, wolnego czlowieka
zycze mu, aby znalazl taka kobiete, jakiej szuka
pozdrawiam
jurek