Widok

przyjaźń a może coś więcej...

jest ktoś kto ta jak jak czuje się ostatnimi czasy niespełniony,zagubiony,zmęczony troskami dnia codziennego....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Większość się tak czuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
pewnie tak...no cóż życie
No to ja należę do mniejszości..:) kamma...a może tak hmm...małe swingowanko..??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
wyszłam na chwilkę,wracam do kompa a tu jakieś propozycje hahah
Widocznie masz w sobie to "coś"...poza tym tytuł wątku sugeruje co nieco...;)
wkręt wbity lepiej trzyma niż gwóźdź wkręcany
witaj hansK, niby tak ale nie mnie to oceniać...
Nie rozumiem pewnej rzeczy Kamaa napisała w innym wątku, że uwielbia jak jej partner cytuję "kończy" w ustach a po chwili zakłada wątek "przyjaźń a może coś więcej"? Szczerze to pozdrowienia dla partnera dla Kamaa, która oczywiście tylko temu jedynemu pozwala na coś więcej, ale mimo wszystko jako facet stwierdzam, że przyjaźń z Kamaa ok, bliższa znajomość odpada, bo jeszcze bym miał w głowie jej słowa a w ustach..blee..
....Jak tu być całuśnym czując zapach i smak poprzednika....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ty "właśnie tak" oby nie jesteś z próbówki? a może mama nie powiedział ci co to higiena? Nie rozumiesz i nie próbuj zrozumieć bo za długo to będzie trwało. ten czas przeznacz lepiej np. na zabawę z własnym narządem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
widzę że "cyc" jest w temacie i za to wielki plus!!!Dziękuję brachu za wsparcie.Ten typek chyba wziął mnie za d....ę
jeśli nie znasz kogoś to nigdy go nie osądzaj.Nie wiesz co miałam na myśli.
tak, tak właśnie czuję.
Choćbym zgłupiał to życia nie zrozumiem, poza tym jestem aktorem i najlepiej wychodzi mi granie skończonych idiotów.
Avatar w pełnej krasie: http://plfoto.com/zdjecie,ludzie,tyle-dobrego-z-tych-mistrzostw,935474.html
@kamaa A co miałaś na myśli pisząc te słowa? Przekaz brzmiał co najmniej dwuznacznie - o ile nie jednoznacznie, przynajmniej semantycznie o_O
kamaa a jak masz na imie?
Kamila a dlaczego pytasz?
Msr Halewicz..jak Cie lubię tak teraz na kolana padam i proszę...nie na każdy temat musisz głosić swoje słowo...
PS. zapomnij się na chwilę i skorzystaj z panienki na telefon...nie żałuj sobie!!
No wiesz!!! Ja nie korzystam z usług takich "pań". Zresztą moje zdanie na temat prostytucji doskonale znasz. Nie będę nigdzie dzwonić, mam wspaniałą i piękną żoną.
A czasem i tu mnie zaniesie, żeby coś skomentować. Kurka wodna, mam być ograniczony do paru działów? o_O Ech Cyc, cenzorze:)
Ja już nie wierzę ani w przyjaźń ani w miłość. To przykre że wszyscy są tacy interesowni. Trudno żyć jeśli nie ma się satysfakcjonującej pracy oraz zainteresowań.

Inne tematy z forum Towarzyskie

terapia (120 odpowiedzi)

wątek dla wszystkich, którzy chcą się poczuć lepiej :) będzie to terapia grupowa ... zaproszone...

Boks- dla kobiet???? (39 odpowiedzi)

Ostatnio mój znajomy powiedział, żebym się lepiej zapisała na taniec, niż waliła w worek...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (86 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

do góry