Widok

przyszedlem sie wyplakac:(:(:(

wlasnie zerwala ze mna dziewczyna i to przez smsa...:(::(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale zerwala z toba wysylajac ci smsa czy ty napisales jej cos co spowodowalo zerwanie??
No to porażka.Przez smsa????Fajny sposób.Nie raczyła pofatygować się do ciebie i normalnie to zakończyć???Hmmmm....współczuję :(((
A tak w ogóle to ja się przyłączę do Ciebie gdy płaczesz.Ja też mam teraz takie problemy które mnie niesamowicie przerazstają.I nie za bardzo wiem co mam z nimi zrobić.A może to samotność mi dokucza,bez mojego marynarza :((((Buuuuuuu....płakać mi się chce!!!!A to wszystko że zostałam z big problemem z którym muszę się uporać.z****iście!!!!!
chociaz czasami warto sie cieszyc ze przynajmniej raczyla cie o tym poinformowac,o wiele gorzej jest np. dowiedziec sie od kogos innego lub zaskoczyc sie i ta druga osobe w niedwuznacznej sytuacji...sprobuj sie dowiedziec dlaczego przez smsa,moze wtedy ja zrozumiesz,bo mogla miec w koncu jakis powod.

pozdrawiam i zycze usmiechu
przez smsa? np takiego od kochanki?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Tego kwiatu jest pol swiatu .
Jak nie ta to bedzie inna
Jak przez sms ...... brak mi komentarza !!!!!!!!!!

*** nieczynne *****
dzis z nia bylem na browarku w ygreku, bylo zajefajnie,podzieekowala za mile spedzony czas...wrocilem do domu i smsa dostalem "z nami koniec" i do tej pory nie daje znaku zycia, nie odbiera telefonu...zyc nie umierac:(:(:(
nie przejmuj sie. jak nie ta inna bedzie. ze mna facet zerwal emailem i potem tez nie chcial ze mna rozmawiac, jak go spotkalam. moze nie umiala powiedziec Ci tego wprost?
a co do placzu. ostatnio mi tez czesto zbiera sie na placz. i co najgorsze to wlasnie z powodu faceta, bo mam wiekszy problem niz on i jakos chyba do mnie nie dociera, ze powinnam bardziej skupic sie na powazniejszych sprawach. tzn. skupaim sie, ale chyba jeszcze do mnie nie dotarlo, ze to powazna sprawa?
a Ty nie zalamuj sie. glowa do gory, nawet jesli byles w niej zakochany to rozejrzyj sie i zoobacz, ze to nie jest wcale takie straszne.

Nie płacz...
Miłość to nie wszystko.
Jest jeszcze przyjaźń, sex, koledzy, alkohol...;)
I to, co w nas...
Ktoś musi być na tyle rozsądny, żeby to przyjąć...;)
I odwzajemnić. :))

Pozdrawiam!
Nie ma to jak babskie fochy, nie martw sie stary, albo jej przejdzie albo nie jest Ciebie warta i tyle, czas leczy rany, a poza tym idzie wiosna wiec czas na nowe znajomosci:)
Nie sądzę,że rozstanie w ten sposób to "babski foch".Chyba nie jest dzieckiem i zdaje sobie sprawę,że takie zachowanie to droga bez odwrtu.co innego gdyby powiedziała mu to prosto w oczy,ale przez smsa???
Ja bym odpuściła sobie taką osobę.Trochę dziecinnie się zachowała,a wnioskuję ze miała ponad 18 lat.
i tak nie jest zle:)podobno w Azji w niektorych krajach można już rozwodzić sie z apomocą smsów:)
ale trzymaj sie:), a taka prywatna rada to:wyjasnic cale zamieszanie bo chyba nie do konca postepuje tak osoba ktora kocha druga?pomysl o tym
to postąpiła głupio i brak jej odwadi, nie płacz ja też szlocham z podobnego powodu ja rozstaję się po 4 latach z moim facetem, który filrtuje z byłą żoną, postanowił(liśmy) się rozstać czuję pustkę bo go jeszcze kocham ale godzę się na rozstanie bo ..... tego nie wiem chyba chcę ocalić resztki swojej godności i szacunku do samej siebie
a ty trzymaj się ja wiem że nie jest ci łatwo i się miotasz ale wytrzymasz jak ja to robię pa
brather...to ta co osiemnastu jeszcze nie miała?
:-))
człowieku...i dobrze, że się tak stało ...
chciałbyś skończyć za deprawowanie nieletnich???
tyle trzydziestek wokół... bierz się do roboty!
hehheh ale ja mam 20:)
ehhh... co tu duzo gadać ... przykro mi, choćTobie Brather na pewno duuuuużo bardziej...
Ale puki co masz ode mnie cmoka, cmok... tak na pocieszenie... :))
Pozdr.
Zuzka
spoko Brather.......chyba nie nadawala sie na dluzsza mete....pomysl sobie jak by cie poinformawala ze jest np. w ciazy ;) a jesli masz 20 to nie bierz sie za 30 tylko za 20, piekne, inteligentne i nie zawsze chca sie angazowac-czy facetom nie o to chodzi.. :P i nadal wisisz mi pivo!!!! wiec dosyc rozpaczania a czas na myslenie jak i kiedy mi je qpisz :) 3maj sie
A ja cos Ci nie wierze...Juz mam za soba ten bol i upokorzenie, kiedy to facet ze mna zerwal. Wcale nie o wiele "sympatyczniej" niz smsem. Tlko hmmm...nie wiem jak ty bo wedlug siebie nie moge wszystkich mierzyc, ale ja...nie mialam absolutnie zadnej ochoty sluchac pocieszen(nie bylo takich slow), mowic o tym komukolwiek, buczalam przez 3 dni, otaczalam sie "nasza aura", wariowalam na sygnal kazdego telefonu i zadreczalam sie mysla gdzie zrobilam blad. Jak juz pisalam "Nie postrzegamy ludzi w zaleznosci od tego jacy sa, tylko w zaleznosci od tego jacy my jestesmy", ale gdzie by mi przyszlo do glowy (bedac zalamana po zerwaniu)pisac o tym na forum?!Wszystki posty tylko by mnie wkurzaly, nie mowiac juz o tym, ze kompa pewnie nie wlaczylabym przez caly czas trwania "agonii"
Jesli faktycznie chcesz pocieszenia...to sie konkretnie zdoluj, pozniej sie wk...:) to wszystko razem (jesli uczucie nie bylo zbyt sielne) zabierze Ci okolo miesiaca:), a pozniej...dostalam niedawno smsa..."Przysiegam wam, ze plynie czas i zabija rany..."
-respect-

Inne tematy z forum Towarzyskie

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (86 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Chcę kupić feromony (31 odpowiedzi)

Chcialbym kupić sobie feromony i wypróbować ich działanie ale nie jeśli chodzi o podryw ale w...

Boks- dla kobiet???? (39 odpowiedzi)

Ostatnio mój znajomy powiedział, żebym się lepiej zapisała na taniec, niż waliła w worek...

do góry