Widok
Również polecam CiCo :D
Och nie tylko nie Kresowa Bylismy tam, jedzenie jak wczorajsze,pierogi okropne Dania miesne paskudne -kto u licha tam gotuje Wychodzac zauwazylismy tlum w kuchni niewiadomego pochodzenia i tylko jedna osoba w kuchennym fartuchu Pozdrawiam Kresowa Ps Kto był to omija Pania na ul Długiej zapraszajacą do owej restauracji
Piszesz że pierogi okropne - czyli albo ich nie jadłeś albo całe życie byłeś karmiony pierogami z paczki i nie znasz smaku prawdziwych pierogów w Kresowej są super!
Co to znaczy dania mięsne a ile Ty ich jadłeś w Kresowej - znowu piszesz bzdury - jedzenie jest tam super!!! atmosfera również!! Szefowa osobiście interesuje się gośćmi P O L E C A M
Co to znaczy dania mięsne a ile Ty ich jadłeś w Kresowej - znowu piszesz bzdury - jedzenie jest tam super!!! atmosfera również!! Szefowa osobiście interesuje się gośćmi P O L E C A M
Popieram !
Kresowa 10/10
Jedzenie wyśmienite, dania mięsne nie smakowały bo z pewnością ich nie próbowałeś !
Pierogi wyśmienite ... !!
Barszcz Rosyjski - NAJLEPSZY jaki jadłem do tej pory !
To prawda że nie ma miękkich kanap ale jak już ktos wspomniał sama właścicielka Tatiana interesuje się gośćmi i dba o każdego jak o najlepszego przyjaciela ...
Na koniec muszę dodać. do wątróbki drobiowej Tatiana poleciła mi ziemniaczki według przepisu swojego taty : NIEBO w przysłowiowej Gębie ... ziemniaki ze skwarkami gniecione z pieczonymi jabłkami ... GDZIE tak zjesz ...
POLECAM - z pełną Odpowiedzialnością !!
Kresowa 10/10
Jedzenie wyśmienite, dania mięsne nie smakowały bo z pewnością ich nie próbowałeś !
Pierogi wyśmienite ... !!
Barszcz Rosyjski - NAJLEPSZY jaki jadłem do tej pory !
To prawda że nie ma miękkich kanap ale jak już ktos wspomniał sama właścicielka Tatiana interesuje się gośćmi i dba o każdego jak o najlepszego przyjaciela ...
Na koniec muszę dodać. do wątróbki drobiowej Tatiana poleciła mi ziemniaczki według przepisu swojego taty : NIEBO w przysłowiowej Gębie ... ziemniaki ze skwarkami gniecione z pieczonymi jabłkami ... GDZIE tak zjesz ...
POLECAM - z pełną Odpowiedzialnością !!
Kawiarnia na Piwnej..niedaleko Zbrojowni.Tylko tam obłędne ciasta i herbaty,kawy.Wystrój-miły.Byłam wielokrotnie.Do Cico kiedyś zaprosiłam Naszą Klasę..niestety uciekliśmy z powodu fetoru z kuchni(jakieś przypalone mięso z kłakami..ohyda )..no ale to było dwa lata temu.Może coś się zmieniło.Fakt..jest tam czysto.
Poleciłabym Cafe Retro. Są tam dwie sale ..jedna bardzo malutka. Włąsciciel to młody chłopak -anglik. Często tam przebywa z laptopem przy stoliku :)
Poleciłabym Cafe Retro. Są tam dwie sale ..jedna bardzo malutka. Włąsciciel to młody chłopak -anglik. Często tam przebywa z laptopem przy stoliku :)
Jeśli chcesz zrobić jeszcze większe wrażenie na osobie na której Ci zależy, skorzystaj z usług firmy http://www.prolimo.pl i do upatrzonej kawiarni przyjedź w eleganckiej limuzynie z własnym szoferem
Potwierdzam Szafarnia bardzo ciekawy lokal. Muzyka fajna, a rybka przepyszna. No i przy Starym Mieście, wieczorem jest przepiękny klimat. Jednocześnie to dobry punkt zaczepienia, jak przyjadą odwiedzić nas goście spoza Trójmiasta.