Widok

pulsometr i licznik rowerowy w jednym...

Rowery Temat dostępny też na forum:
Witam!

Nie rozwodząc się po co, na co i dlaczego ;) znalazłem takowy pulsometr:
http://www.redcoon.pl/index.php/cmd/shop/a/ProductDetail/pid/B136828/cid/28019/refId/ceneo/

czy ktoś używa, używał lub ma jakieś uwagi co do tego urządzenia? Wcześniej myślałem o Polarze s725x jednakże jego cena jest cały czas zaporowa. Tu dodając kadencję oraz koszta przesyłki wychodzi ok 650zł - z bólem ale do przełknięcia. Być może istnieje inny tego typu wynalazek za "lepsze" pieniądze jednak nie doszukałem.

... a może ktoś ma coś na sprzedaż? ;)

Z góry Thx za odpowiedzi i pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak dla mnie tylko Garmin Edge 500 --> http://www.dcrainmaker.com/2009/11/garmin-edge-500-in-depth-review.html
Przyoszczędź trochę i spraw sobie konkretny prezent pod choinkę ;)
Sigma BC 2006, na allegro za 235 + przesyłka
Mam i używam, polecam
Jak polara to od cs400 wzwyż. Bez komunikacji z kompem sprzęt ten jest prawie że bezużyteczny :) Napisz na slawekxc@gmail.com , mam akurat da Ciebie ciekawą propozycję.
heh... zależy mi aby to było w postaci zegarka na rękę gdyż takie rozwiązanie jest według mnie najbardziej ekonomiczne i wszechstronne - rower, bieganie, góry, mazury itp... ;) z CS300 można przesyłać dane na PC - tak przynajmniej zapewnia producent.

na złodzieju czapka GORE ;)
CS'y są do dupy. Już nie jedna reklamacja poszła z trójmiasta
Z CS300 nie zgrasz danych do protrainera. On ma tylko uplink, czyli przesył ustawień dźwiękiem.
Mój CS600 jest ok, nic się nie dzieje :) Poza tym wydać 570zł na CS300 to "interes życia" .... Poszukaj lepiej S725X jak koniecznie chcesz coś na ręke, chociaż do "jajek" z serii CS są opaski na ręke.
no właśnie ten s725x mocno chodzi mi po głowie... zapewne nie wykorzystam wszystkich jego możliwości ale... poczekam, poszukam a nóż widelec ktoś będzie miał na sprzedaż w dobrej cenie ;)

na złodzieju czapka GORE ;)
znam kogos kto mial :-)
Ja mam ale uszkodzony niestety, nie pokazuje wysokości i temperatury. Poza tym wszystko hula.
CS600 jest najlepszym urzadzeniem na rower. Jest i koniec :D
Jest do niego "podstawka" na reke.
Wejdz do sklepiko cyklotour i popatrz na vdo np.z1 masz za niecale 500zl pozdro
Witam ponownie!

Pomijając wariant że ma to być urządzenie "do wszystkiego" to czy miał ktoś do czynienia z licznikiem Sigma BC 2209 ? Licznik ma dobrą cenę (w porównaniu do Polara) i w zasadzie posiada wszystko czego trzeba do treningu na biku...
do góry