Widok
pysznie i szybko
Odwiedzilam Big Apple w czwartek, bylam tam z moim partnerem. Wielu moich znajomych polecalo mi tę restaurację. Wzielam roladke z lososia nadziewana szparagami, a moj chlopak filet z indyczki. Po prostu wyśmienite. Nie oczekiwalam tak dobrej kuchni po obiekcie typu bistro. Po obiedzie wzielismy desery, dietetyczny jogurt z owocami i mus z marakuji. Bardzo smaczne, a zarazem lekkie. Idealne zakonczenie posiłku (w towarzystwie kawy z ekspresu). Mimo otwartej przestrzeni stoły są tak poustawiane, że mozna spokojnie porozmawiac nie siedząc innym na plecach.
Ceny bardzo przystepne. Oprocz smacznego jedzenia, najbardziej pozytywnym elementem Big Apple jest poziom obslugi. Rzeczowo i uprzejmie mi doradzono, a przy kasie pani poinformowala mnie o kuchni dietetycznej i dowozach. Miejsce na "5".
Ceny bardzo przystepne. Oprocz smacznego jedzenia, najbardziej pozytywnym elementem Big Apple jest poziom obslugi. Rzeczowo i uprzejmie mi doradzono, a przy kasie pani poinformowala mnie o kuchni dietetycznej i dowozach. Miejsce na "5".
Moja ocena
BIG APPLE Restaurant
kategoria: Restauracje
obsługa: 6
menu: 5
jakość potraw: 5
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.0
* maksymalna ocena 6