Widok

pytanie aparat ortodontyczny staly

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
mam pytanie czy mozna zalozyc jeden luk aparatu na gore lub dol i gdzie mozna to zrobic i jaka jest cena
pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest bardzo dużo ortodontów,zależy ile chcesz wydać,jaki aparat(zwykły,czy kosmetyczny-taki mniej widoczny),czy na miejscu,czy możesz gdzieś dalej.
jest pare znanych punktów (lotnia,oliwa pętla,itd)ale są drożsi od pozostałych,wybór należy do Ciebie
jak interesuje to mam namiary na dobrą lekarz na ujeścisku
no ok tylko czy mozna zalozyc jeden luk?
Mozna założyć jeden łuk. Koszt zwykły 1400 zł porcelony 2 tys.
Ja mam porcelonowy ale i górę i dół , mimo, że dołu aż tak bardzo mieć nie musiałam. Warto założyć dwa łuki , żeby mieć lepszy zgryz(zmieniają sie rysy twarzy)
to chyba też zalezy od wady jaką się ma.rzadko kiedy zakładają na jeden łuk ale warto pytać itp.zgadzam się z poprzedniczką,lepiej założyć dwa łuki dla ulepszenia zgryzu i wyglądu,u siebie widzę już znaczną różnicę:)

Inne tematy z forum Zaspa

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

do góry