Widok

pytanie o przedszkole

Witam ,czy ktoś wie coś na temat przedszkola na ul. Gostyńskiej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co sie orientuje, przedszkole w Karczemkach maja otworzyc wlasciciele przedszkola TIK TAK w Straszynie. TIK TAK jest jednym z najlepszych przedszkoli w regionie. Wlasciciele dbaja o najmniejszy szczegol, przedszkole bardzo czyste i zadbane, jedzenie przygotowywane na miejscu, profesjonalna kadra. Dzieciaki je uwielbiaja ! Mysle, ze przedszkole w Karczkemkach bedzie rowniez wspanialym miejscem dla dzieciakow !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Właściciele prowadzą już przedszkole w Straszynie, które jest na bardzo wysokim poziomie. byłem, widziałem, rozmawiałem z właścicielami. z tego co wiem to to nowe przedszkole powstaje w specjalnie do tego wybudowanym budynku, więc można liczyć na to, że warunki będą bardzo dobre, a przede wszystkim, że dzieci będą bezpieczne. Sam też rozważam oddanie tam dzieci i to na chwilę obecną mój nr 1.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Karczemki

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

do góry