Widok

pytanie odnośnie HIV i masturbacji

Dzień dobry,

Moje pytanie może jest głupie, ale mam małą wiedzę odnośnie HIV. Moje pytanie dotyczy masturbacji oraz HIV. Chciałabym dowiedzieć się, czy wirus HIV może w jakiś sposób znajdować się na przedmiotach typu znaleziona na ulicy kostka do gry, pożyczony telefon komórkowy, aparat fotograficzny. Czy poprzez masturbację niemytą ręką po dotykaniu tego typu przedmiotów zwłaszcza pożyczonych /znalezionych lub też masturbacje ręką niemytą np. po przyjściu z dworu, po dotykaniu poręczy w autobusie, klamek itd. można nabawić się zakażenia HIV? Chodzi mi w sumie o to czy można zarazić się HIV przy masturbacji w sposób niehigieniczny?
Druga sprawa to, czy jeśli dotkniemy takich znalezionych na ulicy przedmiotów skaleczoną ręką czy można zarazić się HIV?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przychodzi Jasiu do burdelu z rozjechaną żabą oraz skarbonką i mówi do burdelmamy:

- Dzień dobry. Czy jest pani chora na AIDS?

- Dziecko, po co ci pani chora na AIDS?

- No bo czy jeśli będę uprawiał seks z panią chorą na AIDS, to będę chory na AIDS?

- Tak.

- A czy jeśli moja opiekunka przyjdzie do mnie jak co dzień i będzie mnie molestować, to czy będzie chora na AIDS?

- Tak.

- A czy jeśli mój tato będze uprawiał seks z moją opiekunką, to czy on też będzie chory na AIDS?

- Tak.

- A czy jeśli moja mama będzie uprawiać seks z moim tatą, to czy ona też będzie chora na AIDS?

- Tak.

- A czy jeśli śmieciarz przyjedzie jak w każdą środę i będzie uprawiał seks z moją mamą, to czy będzie chory na AIDS?

- Tak.

- No i o tego s*******a mi chodziło, bo mi żabę rozjechał.

A co do pytania, to niehigienicznym jest masturbować się znalezionym przedmiotem:P

Hmm... po przeczytaniu Twojej wypowiedzi inaczej będę patrzył na wszystkie prośby o pożyczenie telefonu czy aparatu:d

Tak na poważnie to można się zarazić przez kontakt krwi z krwią - igły (także te do robienia tatuażu), używanie wspólnej maszynki do golenia, wspólne samookaleczenia, czy jakie kto tam ma hobby:p i przez seks (bez oralnego, chyba że będzie wyjątkowo ostry:p).

Nie rozumiem jednak takiego pytania w tym miejscu.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a nie lepiej umyć grabę przed graniem na mandolinie ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję za odp. A o jakich bulwersjących tematach pisze koleżanka jeśli mogę spytać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie czuję się ekspertem w tej dziedzinie. Z tego co wiem, wirus HIV żyje bardzo krótko poza organizmem człowieka. Żeby doszło do zakażenia musi nastąpić wchłonięcie płynów ustrojowych osoby zakażonej przez zakażaną.
Jeśli szukasz konkretnej wiedzy to polecam konkretne witryny, jeśli wiedza my być jeszcze konkretniejsza to udaj się do odpowiedniej poradni. Odpowiedź jest wyśmiewająca, bo pytanie jest takie, że aż się prosi. Po postach koleżanki piszącej magisterkę o bulwersujących tematach nic nie jest już takie samo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurczaki spodziewałam się takiej inteligentnej odpowiedzi. Ale nie takiej oczekiwałam. Chcę znać odpowiedzi konkretne na moje pytanie. Albo prosze niech ktoś poleci mi serwis gdzie mozna zamiescic kazde pytanie bez zadnego skrepowania i oczekiwac na nie nie wysmiewającej odpowiedzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli chodzisz po ulicach, z ranami broczącymi krwią i dotykasz znalezionych tam aparatów fotograficznych to masz większe zmartwienia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry