Widok

pytanie

Czy firma po złożeniu wypowiedzenia umowy, proponuje lepsze warunki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie. Rezygnowałam w lipcu (podłączyłam już wtedy UPC) i musiałam jeszcze jarsatowi zapłacić za sierpień chociaż nie korzystałam z ich kabla - już był dawno odcięty ;] Ale taki zpais był w umowie że wypowiedzenie 30 dni. Cieszę się że zrezygnowałam ich usług.

Dodam że miałam internet od 9 lat. Parę lat temu byliśmy przejęci przez jarsat i wszystko się posypało doszczętnie.
W upc nie mam żadnych problemów. Od 2 lat mam od nich kablówkę, telefon i wifi. Nie miałam ani jednej awarii!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeszcze dodam że kilkakrotnie mówiłam że zrezygnuję z ich usług bo nie można się z nimi porozumieć na co babki zawsze odpowiadały "PROSZĘ BARDZO". Więc pozegnalismy się bez żalu z mojej strony.
Witam,

prosimy o kontakt z BOK w celu uzyskania oferty specjalnie przygotowanej dla Państwa.

BOK tez każdorazowo kontaktuje się z klientami w celu przedstawienie im specjalnych ofert.

--
Jarsat BOK
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niestety specjalne oferty Jarsatu są specjalne tylko dla nich. Nie polecam, nie warto psuć sobie nerwów.
Szkoda ze po 2 latach użytkowania przedłużyłem umowę na czas nieokreslony i co??? z 69zl podniesli do 99zl !!! jutro wypowiadam umowe
Jarsat to oszuści i złodzieje! jakoś do d. a ciągna kase jak za złotonośne pole!!! Jeszcze 3 miesiące i się od nich uwolnię! Bo płacę za usługi z których już nie korzystam bo nie ma mnie dawno w lokalu a zmusili mnie bym płacił nadal
do góry