Widok

pytanie

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
o czym marzysz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda...

Poleciałem, przepraszam za to.
I pięknie dziękuję za odpowiedź w sprawie wkrętarki! :) i zgadzam się co do problemów - jednocześnie pisząć że siedzenie tu raczej wielu nie rozwiąże. Ale...

Pora już na sen.

Żeby przytłaczała, to najpierw trzeba ją spotkać, potem musi stać się wielka, a dopiero potem nastąpi ewentualne przytłoczenie ;)

nie wiem jaką podłogę do przedpokoju,
-kafle imitujące drewno o podwyzszonym stopniu ścieralności
skąd zamówić dobre i tanie płyty na szafy
-płyty będą albo dobre albo tanie, pojedyncze sztuki zamawiam w obi
nie wiem ile zainwestować w wkrętarkę i czy tylko jedną,
-mała wkrętarka meblowa koszt one koło 40pln i warto ją mieć, ja mam mcalister z castoramy i jest fajna
do większych prac lepiej jest mieć wiertarko-wkretarkę że zmiennym zasilaniem i obracaną rączką oraz z szybkim systemem zmiany końcówek, normalnie moja kosztowała 160 ale była przecenione z 250

cyklinować - nie cyklinować?
-zdecydowanie cyklinowac przed montażem mebli, podloga zmieni odcień na ton jaśniejszy

jak urządzić sypialnie, o salonie nie wspominając
- oglądaj katalogi, wystawy w salonach meblowych, programy remontowe typu nasz nowy dom, hulaj dusza
I oby tylko takie problemy były
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co doradzisz szanownym czytającym te posty, przesiadującym na forum trojmiasto, szukającym seksu, samotnym i wierzącym że wielka miłość ani odrobinkę nie przytłacza, osobom?

Ty jesteś, ja nie ;)
Ujęłam słowo normalne w cudzysłów - może lepiej było napisać, że naturalne, nie "wycudowane", realistyczne - o, to chyba dobre określenie :)

No dobra.. nie wiem ile ludzi to widzi i czy komuś tą konwersacją się narzucam(y).
Staram się nie kłamać i uważam że każdy tutaj powinien być prawdziwym, że kłamstwo ma krótkie nogi(no banały, ale tak jest że człowiek szcześliwy robi się bardziej gdy przestaje się sam oszukiwać, ..i tak przy okazji popatrzy też na drugiego człowieczka - to ważne!;) ), także ten: jestem facetem.

no i o czym to.. o marzeniu napisałaś że "normalne", ja napisałbym że było prawdziwe.

Całe jest fajne i zupełnie "normalne" :)

Ale których pytań? ;)
I czy to znaczy, że jesteś kobietą? ;>

W takim razie to chyba nie ja byłem adresatem Twoich pytań.

Ale teraz to może ja zapytam, czy widzisz coś fajnego w moim marzeniu?

Niech Ci będzie :)
Gdybym przeczytała fajną wypowiedź, mając przekonanie, że napisał ją facet, byłabym zawiedziona, gdyby okazało się, że to jednak przedstawicielka tej samej płci ;)

Wiem o tym doskonale:)
Jest, takie, powiedzenie... "każdy mierzy swoją miarą" ;P

Ok :)
Ale wiesz, jak się nie słyszy i nie widzi - głosu, mimiki, gestów itd., to zawsze można sobie różne rzeczy dopowiedzieć ;)

Nie :)

Ależ nie imputuję, gdzieś tam, w tej Twojej wypowiedzi, można było wyczuć jakiś żal? ;)

że co Ty (za przeproszeniem) mi tu mówisz, imputujesz.. gdyby był tutaj przycisk "jaśniej proszę" ...to bym go kliknął.

Cóż za pokrętna wypowiedź...
>Swoją drogą myślałem że ta pomyłka to nie była pomyłka, ale, potem sięokazało... że to jednak była pomyłka
Czyżbyś chciał, żeby nie była pomyłką???

Bo.. mi to nie pomogło.
..no dalej nie wiem jaką podłogę do przedpokoju, skąd zamówić dobre i tanie płyty na szafy, nie wiem ile zainwestować w wkrętarkę i czy tylko jedną, cyklinować - nie cyklinować? albo jak urządzić sypialnie, o salonie nie wspominając.
Tylko tak se pogadać możemy, ze Szczęśliwym w tle :) Swoją drogą myślałem że ta pomyłka to nie była pomyłka, ale, potem sięokazało... że to jednak była pomyłka - jeśli dobrze skumałem:) pozdrawiam Szcześliwego, i szacuneczek.

Bo...?

Gdyby był tu przycisk "pomógł"... to bym go nie kliknął;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry