Widok

ramka do rejestracji, gdzie w weekend?

Chełm Orunia Temat dostępny też na forum:
Komuś spodobała się ramka od tablicy rejestr.mojego auta wrrrr... albo się nie spodobała.
Gdzie w weekend dostanę taką ramkę? Boję się, że zgubię tablicę.
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na pewno są w auto partnerze na subisława-żabianka,auto west na hynka,no i ogólnie w każdym większym motoryzacyjnym sklepie http://www.autokosik.pl
Ktoś oderwał ten dolny pasek od ramki (wątpie by sama odpadła) rejestracja niby się trzyma, ale na wszelki wypadek dodałam 2 samonawiercające się wkręty ;)

To już drugi raz, wcześniej ktoś zniszczył mi przednią rejestrację i połamał grilla, niektórzy to mają rozrywkę...
imageimage
RAMKĘ DOSTANIESZ W NOR AUTO KOŁO OSZOŁOMA PRZY OBWODNICY W GDANSKU A CI CO ROBIĄ SZKODY NA NASZYCH AUTKACH TO BYDLAKI SĄ POZDRAWIAM
sylwia w seacie tak? też mnie to wkur..... niestety.
Tak w seacie. Niestety niektórzy mają dziwną rozrywkę ehhhh...
imageimage
A po co Ci ramka do tablicy rejestracyjnej? Nie lepiej tablicę przykręcić do zderzaka na blachowkręty samogwintujące? Szybciej i taniej.
Napisałam już wyżej, że przykręciłam ;)
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

Wymiana opon na felgach nieprzelotowych (6 odpowiedzi)

Czy orientujecie sie gdzie najtaniej mozna wymienic opony na felgach nieprzelotowych (15')?...

Dobór wycieraczek (64 odpowiedzi)

Czas przygotować auto na wiosnę. Wraz z wymianą opon chciałabym zmienić również wycieraczki....

Uczciwy skup aut/komis - gdzie? (16 odpowiedzi)

Witam, chce sprzedać auto ale nie chcę na nim za wiele stracić.. Polecicie kogoś zaufanego kto...

do góry