Widok
raz i wystarczy
Witam, skorzystałam z jednych zajęć fitness na basenie w Witominie dzięki uprzejmości znajomej która użyczyła mi swojego karnetu. Prowadząca ok, zajęcia jak wszędzie typowe żaden specjalny wow (tempo, charakter ćwiczeń wszystko to samo) ale skutecznie zraziła mnie ilość osób na tym małym baseniku, kobiet jak mrówek co sprawia że kopią się w wodzie, walczą o miejsce, część ćwiczeń przez brak miejsca jest ciężka do wykonania albo robi się ją na głębokości metra czyli woda na wysokosci ud góra pasa a to trochę traci sens...ten tłum potem przenosi się pod prysznic i do szatni. Jedne zajęcia i dziękuję.
Moja ocena
PRO-fit
kategoria: Aquafitness
oferta: 5
jakość usług: 4
klimat: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 4
4.4
* maksymalna ocena 6
Tak, owszem 10 osób, ale stan basenu krytyczny. Brudna woda, nie sprzątane, nieodkażane prysznice. Wszędzie piach i w szatniach i w korytarzach. Klapki basenowe po jednym wejściu nadają się od razu do mycia. Brak jakiejkolwiek szatni, aby zostawić wierzchnie ubranie i buty do chodzenia po dworze. W szatni z szafkami ciągle brakuje kluczyków, więc zdarza się, że nie ma gdzie zostawić rzeczy i dokumentów.
W wodzie tłum, nie ma swobody w wykonywaniu ćwiczeń, Panie mają 'zarezerwowane' miejsca w wodzie i przez to są walki o miejsca i kłótnie w wodzie. Powinien to być relaks, a nie wieczna walka o miejsce nie dość że w wodzie to i na wykonywanie ćwiczeń.
W wodzie tłum, nie ma swobody w wykonywaniu ćwiczeń, Panie mają 'zarezerwowane' miejsca w wodzie i przez to są walki o miejsca i kłótnie w wodzie. Powinien to być relaks, a nie wieczna walka o miejsce nie dość że w wodzie to i na wykonywanie ćwiczeń.
Gwiazda się znalazła wystarczy szerzej oczy otworzyć to się zobaczy trzy szatnie .Klapki leżą tak jak i w aquaparku w SOPOCIE to jest normalna rzecz.A jak się chce być gwiazdą na basenie to trzeba sobie wykupić cały basen dla siebie.Nie opowiadaj kobieto głupot.A jeżeli ktoś cie pokopał to miał rację!!!!!!!
Renato chyba pomylilas baseny ja od kilku miesięcy chodze tam na aerobik i jeszcze nie spotkałam się z tym żeby woda była brudna albo było brudno w szatni czy na korytarzu nie spotkałam się tez z tym by panie się klocily o miejsca wręcz przeciwnie jest bardzo mila i serdeczna atmosfera. faktycznie nie we wszystkich szafkach sa klucze ale cenne rzeczy można zostawić u ratownika albo u koordynatorki. jak ktoś chce znaleźć problem to go zawsze znajdzie albo sam stworzy