Widok
reakcja i kompetencja BOK oraz personelu technicznego
Telewizję analogową mam od wielu lat. W tym roku uległem reklamom i zdecydowałem się na telewizję cyfrową oraz internet i telefon. I tutaj kompletna kompromitacja . Technik przychodził i umawiał się 4 krotnie , i dopiero za 4 razem zadziałało na 20 minut po jego wyjsciu i podpisaniu umowy.Po tygodniowych interwencjach zrezygnowałem z cyfrówki. elefon przestał działać po miesiacu-brak sygnału.Tygodniowe interwencje nie spowodowały oczywiście wizyty technika lecz tylko telefoniczną informację na komórkę że wszystko jest prawidłowo oprócz tego że nieczynne są aparaty telefoniczne i wszystkie gniazdka.Podkreslam że przyłacza wewnętrzne robili pracownicy Stream Communicaation, ale odmówili naprawy lub korekt wadliwych połaczen.Sam podłaczyłem jeden aparat do modemu internetowego aby prowizorycznie mieć podłaczenie. Spreowadzę elektronika który wystawi mi rachunek i dokona potrzebnych korekt. Kosztami obciąże S.C.Ludzie już czekam na obliczenie kosztów zerwania umowy bo niewidzę możliwosci płacenia i współpracy z tak niesolidną firmą. Myslę że skalą oszustwa niewile odbiega od innych oszustów. Z dala od nich , nie mają fachowców i niejest to profesjonalna firma.