Widok

renata - ocena

Zdecydowanie nie polecam ani pośredniczki Karoliny Zdaniewicz, ani Agencji Navigat z Sopotu. Umowa sprzedaży mieszkania na wyłączność. Moje uwagi to: słaby kontakt z pośredniczką, częsty brak reakcji na maile, na telefony, niesłowność, ogólny chaos w komunikacji, słabe zdjęcia wykonane automatem, bez "obróbki" i korekty, zniekształcające gabaryty pomieszczeń, opisy z błędami, literówkami, podobnie korespondencja pełna tzw. "sałatek słowno-literowych". No i wisienka na torcie: samowolne, bez mojej zgody i bez zawiadomienia mnie, obniżenie na portalach ceny mieszkania (podobno wynik działania szefowej Navigatu). Po moich interwencjach cena wróciła, ale niesmak pozostał. Po zakończeniu umowy ze strony pośredniczki cisza, jakby tego straconego pół roku nie było. A zatem powtarzam nie polecam. Renata.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pani Renato,
Niezmiernie mi przykro, że jest Pani niezadowolona z naszych usług.
W Pani temacie rozmawiałam ze swoją pracownicą Panią Karoliną Zdaniewicz niejednokrotnie, ze względu na zawyżoną cenę ofertową nieruchomości i niechęć do jej urealnienia przez 6 miesięcy trwania umowy pośrednictwa mimo początkowych, innych ustaleń.
Osobiście kilkakrotnie przygotowywałam na prośbę mojej pracownicy raporty odsłon oferty sprzedaży Pani nieruchomości jako dowód braku zainteresowania ze względu na zbyt wysoką cenę, różniącą się znacząco od mieszkań o podobnych parametrach.
Pani Karolina przygotowywała raporty, przeprowadzała rozmowy i wysyłała linki do mieszkań z młodszego budownictwa, po remoncie i tańszych, tak aby pokazać Państwu na czym polega problem.
Jesteśmy w posiadaniu całej tej korespondencji mailowej do Pani.
W kwestii zdjęć, to sesje fotograficzne nieruchomości robimy sprzętem najnowszej generacji, Matherportem. Jest to połączenie skanera 3D i aparatu fotograficznego. Urządzenie najpierw tworzy model wnętrza, a następnie nakłada na niego obraz, zdjęcia wyszły bardzo dobrze, estetycznie i czysto - mogę przesłać PDF oferty. Poproszę jeszcze raz o przemyślenie swojej opinii która jest krzywdząca dla mnie i mojej firmy, którą tworzę na Trójmiejskim rynku od prawie 9 lat.

Dodam jeszcze prośbę o nie dodawanie opinii na Google z kont osób które nie są naszymi klientami np. Pani Monika Konisz - będę zgłaszać te naruszenia, jeżeli opinie nie zostaną usunięte.

Pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry