Widok

rolety rzymskie

Długo poszukiwałam punktu z firankami, w którym można uszyć rolety rzymskie na prawdziwym, funkcjonalnym mechanizmie. W firmie 6plus zaproponowano mi kilka ciekawych rozwiązań. Dziś mam rolety rzymskie z bardzo ładnej firanki na niemieckim mechaniźmie. Polecam wszystkim
Moja ocena
obsługa: 6

asortyment: 6

jakość usług: 5

kreatywność: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

5.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A to napisała właścicielka firmy, żeby sobie zrobić reklamę. Tak naprawdę firma jestnie solidna i bardzo droga, wystarczy wejść na allegro i porównać ceny
Ja też uważam, że ta firma jest bardzo droga. Ja te same firany w innym punkcie znalazłam nie dość, że taniej na metrze, to jeszcze sama usługa szycia była o niebo tańsza:( Ogólnie nie polecam, bo obsługa także nie zachęca do składania zamówień w tej firmie. A jak przeczytałam ustosunkowanie się do wypowiedzi jednej z klientek, to w ogóle dech zaparło. Wywnioskowałam jedno, masz mało kasy, nie idź tam, bo ciebie nie stać, ewentualnie dostaniesz jakiś bubel:)
To czy ktoś może polecić inną, sprawdzoną i dobrą firmę - chodzi o firanki z mechanizmem podciągajacym czyli rzymskie.
a ja szyłam w tej firmie, i wystawie pozytyw choć nie jestem właścicielką tej firmy ani jej pracownikiem, powiem szczerze trochę mnie to kosztowało ale jakość jest adekwatna do ceny, jestem zadowolona, bo dostałam kilka propozycji w różnych przedziałach cenowych i mogłam dokonać wyboru.
równiez szyłam tam dwie rolety i cena była bardzo przystępna, nie wiem, moze zależy od materiału, ale byłam w gdyni i na Partyzantów i było drozej. Ja daje pozytywną opinie
do góry