Widok

rolki - gdzie?

Gdzie mozna kupic dobre (i w przystepnej cenie) rolki w trojmiescie, najlepiej w Gdansku? Dzieki za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja mam moje z decathlonu, kupione w 2018 roku i od tego czasu dość intensywnie używane, a nadal sa w świetnym stanie

Ja po prostu zakupiłem w Decathlonie i tyle.

też tam kupiłam dla bratanka, super mieli opinie więc się zdecydowałam. Bardzo szybka przesyłka i rolki są super. chłopak zadowolony i ja też :)

Ja niedawno kupowałam rolki w sklepie internetowym Pesport. Dużo sprzętu, więc duży wybór, ceny też bardzo ok. Duzym plusem była bardzo szybka przesyłka
To gdzie Twoim zdaniem powinniśmy jeździć?
Wg mnie najwięcej maja w Decathon na Szczęśliwej - jestem zadowolony z zakupu....
dokladnie szmelcu nie ma co brac, ja kupilem sobie Rollerblade crossfire 90 XR i jestem strrrasznie zadowolony ... a tak pozatym... jest ktos chetny na wypad na rolki?:) jutro ok godz 18 ?:)
Jaka piękna reklama, tylko kolega nr tel nie podał...

A co do konkurencji czyli SportMani.. kolego nie wiesz chyba o czym mówisz. Sprzedawcy wiedzę mają taką jakiej Ty jeszcze pewnie długo miał nie będziesz. Wynika z tego że mają m.in. swoją drużynę i czynnie jheżdżą na rolkach.
A ceny? Są ustalane przez producentów i w całym kraju takie same więc o czym Ty mówisz. Pewnie, widziałeś pewnie rolki do jazdy szybkiej które kosztują ponad tysiaka ale nie musisz takich kupować a szukać starych modeli. Jak już podajesz że gdzieś jest taniej to podaj Lidla bo tam rolki po 60 zł. Tylko czy o to chodzi?
Ps. Nie mam z nimi nic wspólnego.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
REBEL SPORT (tuz obok Lux Med)

ul. Elizy Orzeszkowej 2

POLECAM !! koles jest extra wszystko ci powie o rolkach
jest szczery i profesjonalny w dodatku obsluga jest FACHOWA!!

odradzam Sportmanie w Gdyni jest mega drogo itp itd.
a na wysepce w Gdansku jest oki spory wybor ceny spx
a podejscie maja takie ze im drozsze tym lepsze jak dla mnie fuszera i cwaniactwo :))
a w centach handlowych ... klapa nikt nic ci nie doradzi jestes zdana sama na siebie wiec do was nalezy wybor :))
Witam
Sprawdz tutaj http://www.bsf.com
Dają radę
hej :) j tez jestem wlansie zainteresowana :) wprawdzie szukam rolek i znalazlam w decathlonie, i sa fajne za 199 zl :) mysle ze troche wytrzymaja bo oni maja dosyc dobre produkty- kupilam tam buty zimowe i trzymaja sie 2 sezon wiec spoko :)

ale niestety musze kupic męskie :(:(:(:(:( Bo damskich 42-43 nie robia :(:(:(:(
http://www.4skating.pl
hakaw
Można jeździć, jednak jest sporo ludzi. Z drugiej strony narzekać nie ma co. Każdy ma prawo jeździć. Niestety zdarzają się burole na rowerach, którzy myślą że deptak to tor wyścigowy i należy tylko do nich. Ja zawsze zjeżdzam bliżej krawędzi i przepuszczam rowery jak słyszę, że się jakiś zbliża, ale bydłu niestety to nie wystarczy. Pozdrawiam kulturalnych rowerzystów.
cześć w zime na lodowisku wkręciłem się troche w łyżwowe slalomy. Czy jest w trójmieście jakaś ekipa lub ktokolwiek kto jeździ na rolkach jakieś slalomy

dajcie znać na gg: 6515795
Czy na trasie jelitkowo-brzeźno wieczorami po 20 da sie jeździć bez obaw że sie kogoś wpadnie ...jest tam jakieś oświetlenie ?
widzę że jesteśmy "sąsiadami" :)
Ktoś wie gdzie mogę zakupić rolki z kołami 100 lub 110 mm ? Jestem z Gdańska
A dla początkujących i niespecjalnie bogatych - fajny komis w Olivii. Można kupić naprawdę niezłe używane rolki za 150-200zł (na życzenie właściciel montuje nowe kółka, łożyska itepe).
no to pytanie dla mądrych
tracę prawo jazdy wstawiony na rolkach, czy nie?
niby w butach ale juz na kółkach, co nie;)
Polecam sklepy SKI TEAM kupiłem K 2 MODEL MACH 90 M cena 819 zł a a promocji 449 zł rolki rewelka
do góry