Widok
rozczarowana
Umówiłam się telefonicznie - OKREŚLIŁAM DOKŁADNIE O CO CHODZI.
Lekarz ustalił cenę wizyty na 80 zł.
W trakcie wizyty powiedział, ze zanim wypisze lek musi zrobić USG, bo inaczej się nie da.
Na koniec wizyty zażądał 160 zł (USG osobno płatne).
Niezależnie od kompetencji czy profesjonalizmu (nie znam lekarza byłam 1 raz) czuję się ewidentnie oszukana. Nie ukrywałam celu wizyty, telefonicznie wyjaśniłam z czym przychodzę, a mimo to lekarz wprowadził mnie w błąd w kwestii ceny. Gdybym wiedziała, że tak będzie nigdy bym tam nie poszła, bo podobna wizyta u innego lekarza kosztowałaby 100 zł bez ukrytych kosztów!
Nie wiem jak Państwo, ale ja liczę się z każdym wydanym groszem i uważam,że lekarz po prostu mnie oszukał!
Profesjonalizmu nie odbieram, chociaż na podstawie jednej wizyty nie potrafię też go ocenić.
W mojej ocenie lekarz zachował się nie fair - ale to moja opinia.
Dla czytających do rozważenia
Lekarz ustalił cenę wizyty na 80 zł.
W trakcie wizyty powiedział, ze zanim wypisze lek musi zrobić USG, bo inaczej się nie da.
Na koniec wizyty zażądał 160 zł (USG osobno płatne).
Niezależnie od kompetencji czy profesjonalizmu (nie znam lekarza byłam 1 raz) czuję się ewidentnie oszukana. Nie ukrywałam celu wizyty, telefonicznie wyjaśniłam z czym przychodzę, a mimo to lekarz wprowadził mnie w błąd w kwestii ceny. Gdybym wiedziała, że tak będzie nigdy bym tam nie poszła, bo podobna wizyta u innego lekarza kosztowałaby 100 zł bez ukrytych kosztów!
Nie wiem jak Państwo, ale ja liczę się z każdym wydanym groszem i uważam,że lekarz po prostu mnie oszukał!
Profesjonalizmu nie odbieram, chociaż na podstawie jednej wizyty nie potrafię też go ocenić.
W mojej ocenie lekarz zachował się nie fair - ale to moja opinia.
Dla czytających do rozważenia
Moja ocena
Specjalista ginekolog-położnik lek.med.Andrzej Ruczyński
kategoria: Ginekolodzy
obsługa: 5
jakość usług: 5
wyposażenie: 5
czas oczekiwania: 4
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
3.7
* maksymalna ocena 6