Widok

rozliczenie ogrzewania sm Baltyk

Witomino Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
witam wszystkich, mam pytanie: Czy dostaliscie juz rozliczenie za sezon grzewczy? Ciekawa jestem jak bedzie wygladalo moje, mieszkam tu niedlugo, to bedzie moje pierwsze rozliczenie. Zima staralam sie oszczedzac, nie rozkrecalam grzejnikow na max. Jesli moge zapytac to mniej wiecej jaka wartosc jednostek pamietaja wasze podzielniki? mieszkam na Narcyzowej
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli będzie taka inicjatywa zmieniająca system rozliczania ogrzewania podobna do wymienionej powyżej jestem zaaaaaa... i podpisze się obiema rękoma i nogami...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
i wtedy zadzwonił budzik :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
a i powiem że jeśli tak by było jak pisze ten prowodyl ,przeszedł bym wowczas na ogrzewanie elektryczne i dalej płacił bym za siebie a nie za wafli którzy sie dogrzewaja na maxa, nie płacą czynszu i ja musze za nich płacić 200 przeszło złotych za to że wogóle nie ogrzewałem.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
naprawdę twoja inteligencja sięga przedszkola... proszę administratora o nie dopuszczanie takowych wpisów jak osoby powyżej gdyż osoba ta jest chyba lekko niezrównoważona psychicznie... pewnie połowy moich słów nie zrozumie no ale żyjemy pośród takich ludzi...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
jedyne co potrafisz to wyzywać i prowokować do dalszej dyskusji, nie wiem bo nie potrzebuje psychiatry wiec chory nie jestem ale osoba ktora w ten sposob sie zachowuje sama chyba wymaga hospitalizacji na srebrzysku. Prowokuj dalej , nie działa to na mnie i czekam czym znowu mnie i nas zaskoczysz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
widzę że się dogadaliśmy... pozdrawiam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
pozdrów kolegów z pracy :

ARiMR - Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uważam że to skandal żeby płacić za coś z czego się ni korzysta.To po co założono nam podzielniki ciepła skoro i tak mamy dopłać do czegoś czego nie zużyliśmy.Zimy w tym roku prawie nie było mam mało jednostek naciągniętego ciepła i co znów mam ogrzewać powietrze za oknem? Muszę mieć minimum 150 jednostek.Jak mam to zrobić skoro w mieszkaniu jest 22 stopnie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oszczędzacze! urządzenie na grzejniku nie liczy przepływu wody, tylko temperaturę - jeśli przy grzejniku stawiacie telewizor, który napie**ala przez cały dzień, czyli oprócz emisji badziewia emituje ciepło, nie dziwcie się, że dopłacacie...
ustawcie odpowiednio sprzęty i meble - na co rozgrzewać kanapę czy fotel?. zapewnijcie przewiew - powietrze szybciej się nagrzeje. zainwestujcie w programatory czasowe - w mieszkaniu będzie ciepło gdy w nim będziecie i chłodniej, gdy będziecie w pracy lub będziecie spać. po pierwszym roku inwestycja się zwraca. jedno urządzenie kosztuje ok 40-50zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5