Widok
A musi być w Wejherowie? W najbliższej okolicy są sale: "Słowiczanka" w Robakowie (strasznie brzydka) w Kębłowie 2 ładne sale w "Chacie", w "Czardaszu" 2 kiczowate sale, "Amadeusz" w Luzinie 2 sale bardzo przeciętne z wyglądu i sala "Nad stawem" wyglądająca na zmodernizowaną pieczarkarnie, albo kurnik. Dalej masz również dwie sale u "Szrota" w Gościcinie także o dosyć miernym wystroju. W Wejherowie znam tylko poza "Opusem" salę Rubin ale jest brzydka, ciasna i miła obsługa nie jest w stanie nadrobić innych braków tego lokalu takich jak np. brak parkingu.
rzeczywiście jest w przebudowie, są chyba takie tylko 3 fotki które się zmieniają...
Może w takim razie umów się na oglądanie tej sali, przecież nic nie tracisz...
Mnie się spodobała bardzo, jest osobny pokój dla starszych ciotek, które nie zawsze lubią siedzieć przy głośnej muzyce ;) jest piękny ogród...poza tym mnie przyciągnęła też mozliwość wynajęcia pokoi dla gości.
Może w takim razie umów się na oglądanie tej sali, przecież nic nie tracisz...
Mnie się spodobała bardzo, jest osobny pokój dla starszych ciotek, które nie zawsze lubią siedzieć przy głośnej muzyce ;) jest piękny ogród...poza tym mnie przyciągnęła też mozliwość wynajęcia pokoi dla gości.
te sale niestety nie mają stonek na necie
ja mam salę opus bo jest wedłóg mnie najładniejsza sala amadeusz w luzinie na necie bardzo ładnie wygląda ale jak ją widziałam to strasznie mi nie podpasowało że sala jest nad fabryką okien i wszodzi się po stromych schodach i nie ma gdzie usiąść na dworzu np. na papieroska
poza tym sale w chacie są śliczne no i bardzo popularna sala u buchny w bolszewie ale dla mnie nieciekawa niski standard że tak ujmę
ja mam salę opus bo jest wedłóg mnie najładniejsza sala amadeusz w luzinie na necie bardzo ładnie wygląda ale jak ją widziałam to strasznie mi nie podpasowało że sala jest nad fabryką okien i wszodzi się po stromych schodach i nie ma gdzie usiąść na dworzu np. na papieroska
poza tym sale w chacie są śliczne no i bardzo popularna sala u buchny w bolszewie ale dla mnie nieciekawa niski standard że tak ujmę