Widok
byłam na depilacji woskiem bikini, mam bardzo mocne owłosienie i po pierwszym oderwaniu plastra dużo włosów zostało, więc Pani przykleiła go ponownie i ponownie i ponownie aż było gładziutko. Tylko nie nałożyła talku ponownie. w efekcie miałam na bikini wielkie brązowe strupy następnego dnia, bo zarwało mi to naskórek. Zaplanowany wyjazd nad morze szlak trafił:(
ajjjjjjjjj........a mi tu brzydko pachnie ....
Jakos mam wrażenie że ktoś z konkurencji Bojana i okolicy obawia się "Silecio".. i celowo takie kwiatki...SZCZEGÓŁOWO.. opisuje ....
Kucharka... talk...brązowe strupy ( de facto...następnego dnia ? a tego samego wieczora nie miałaś kucharko podrażnienia ? a jeśli miałaś to dlaczego nie udałaś się do Tej Pani co ci robiła depilacje z:
a) prośbą o pomoc
lub
b) z reklamacja ?
Mentalność polaków ...
Mam propozycje dla właścicieli "Silencio" nie dajcie się opluwać.!
to mi wygląda na pomówienie a to są już sprawy karne. Zgłoście to odpowiednim instytucjom..bo ludzie myślą ze w internecie mogą być bezkarni..a nie wiedza jak się strasznie mogą mylic.
Jakos mam wrażenie że ktoś z konkurencji Bojana i okolicy obawia się "Silecio".. i celowo takie kwiatki...SZCZEGÓŁOWO.. opisuje ....
Kucharka... talk...brązowe strupy ( de facto...następnego dnia ? a tego samego wieczora nie miałaś kucharko podrażnienia ? a jeśli miałaś to dlaczego nie udałaś się do Tej Pani co ci robiła depilacje z:
a) prośbą o pomoc
lub
b) z reklamacja ?
Mentalność polaków ...
Mam propozycje dla właścicieli "Silencio" nie dajcie się opluwać.!
to mi wygląda na pomówienie a to są już sprawy karne. Zgłoście to odpowiednim instytucjom..bo ludzie myślą ze w internecie mogą być bezkarni..a nie wiedza jak się strasznie mogą mylic.