Widok

salon silencio polecacie?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Czy można u nich kompleksowo zrobić włosy, makijaż i paznokcie na wesele? Jak ich oceniacie, jakie ceny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Szczerze polecam. Jestem tam już drugi rok. Co prawda tylko włosy, paznokcie i henna, czasem twarz ale jest czysto, ceny przystępne, miła obsługa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
był ktoś na depilacji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a do której fryzjerki warto pójść jeśli chodzi o ułożenie i podpięcie włosów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodzę do Anity, świetnie dobrała mi kolor, doradzi do długości, fajnie masuje głowę ale z wieńca byłam średnio zadowolona.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak, świetnie... Już wiem czemu wszystkie kobiety w Bojanie mają tak żółty odcień blondu. One nie potrafią za żadne skarby położyć naturalnie wyglądającego blondu!!! Zawsze wychodzi jakiś żółty, zielony, szary-masakra.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nieprawda. Mam fajny kolor.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja robilam depilacje woskiem u pani Agnieszki (chyba szefowej).Blyskawicznie i skutecznie-bylam bardzo zadowolona i na pewno tam wroce.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Prawda to, szefowa jest bardzo sprawna - robi świetnie hennę. Na dodatek jest sympatyczna i bystra :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
a czy była któraś na przedłużaniu rzęs ??? lub na makijażu permanentnym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie byłam ale gdybym była to zaufałabym szefowej. Z powodów powyższych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
szefowa super ale fryzjerki masakra
. kiedys robilam pasemka i poprostu porażka , nie polecam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
byłam na depilacji woskiem bikini, mam bardzo mocne owłosienie i po pierwszym oderwaniu plastra dużo włosów zostało, więc Pani przykleiła go ponownie i ponownie i ponownie aż było gładziutko. Tylko nie nałożyła talku ponownie. w efekcie miałam na bikini wielkie brązowe strupy następnego dnia, bo zarwało mi to naskórek. Zaplanowany wyjazd nad morze szlak trafił:(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ajjjjjjjjj........a mi tu brzydko pachnie ....
Jakos mam wrażenie że ktoś z konkurencji Bojana i okolicy obawia się "Silecio".. i celowo takie kwiatki...SZCZEGÓŁOWO.. opisuje ....

Kucharka... talk...brązowe strupy ( de facto...następnego dnia ? a tego samego wieczora nie miałaś kucharko podrażnienia ? a jeśli miałaś to dlaczego nie udałaś się do Tej Pani co ci robiła depilacje z:
a) prośbą o pomoc
lub
b) z reklamacja ?

Mentalność polaków ...

Mam propozycje dla właścicieli "Silencio" nie dajcie się opluwać.!
to mi wygląda na pomówienie a to są już sprawy karne. Zgłoście to odpowiednim instytucjom..bo ludzie myślą ze w internecie mogą być bezkarni..a nie wiedza jak się strasznie mogą mylic.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
hej. chyba robil sobie ktos zelowe paznokcie w silencio?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
dla mnie jako dla mężczyzny najwiekszym plusem są piękne pracownice ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
z farbowaniem im slabo idze
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Koniec patodeweloperki? (10 odpowiedzi)

Radni zgłosili do Wójta projekt zmiany w MPZP, który przewiduje odległość między budynkami min 10...

Jechowi przy ul. Św. Józefa (82 odpowiedzi)

Słyszałam że znajduje się tam jakaś sekta jechowych którzy notorycznie śpiewają na pół bojana co...

Kanalizacja (4 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

do góry