Widok

salsa w 3miescie??

mam takie marzenie.. tanczyc salse, wie ktos cos na temat? Jakas szkola salsy dla totalnych novice-ow??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
www.salsa3miasto.pl
Ja tez bardzo chcialabym pojsc na kurs salsy ale towarzyskiej a nie solo. Nie mam partnera... Szkoda,ze tak malo jest panow chetnych na to...
Moze znajde kogos chetnego w internecie?
jaki tam jest adres internetowy
Uwielbiam tańczyć i bardzo podoba mi się salsa, ale czy nie jestem za stara na to mam prawie 50 na karku. Nie interesują mnie zabawy dla seniorów , bo czuję się młodo. Co o tym sadzicie, czy są gdzieś grupy dla kotek weteranek?
adres studia: www.salsa.com.pl pozdrawiam .
JAKI JEST ADRES INTERNETOWY THE SALSA KING ??
Chodziłam na zajęcia z salsy do Gdyni i polecam, fajni ludzie, fajny klimacik
pozdrawiam D:)
Oczywiście Salsa Kings i kurs pary dla początkujących. Bracie z partnerką nie ma problemu, bo zawsze jest ich więcej. Instruktorka miła , cierpliwa , świetnie tłumaczy figury, a poza tym jak się rusza .Startuj stary najlepiej do Madzi. Zyczę powodzenia .
Bardzo polecam klub taneczny The Salsa Kings mieszczący sie w Gdyni przy ul. Zygmunta Augusta.Jestem ich stałym bywalcem i salsa to moje hobby. Muszę jednak przyznać , ze nie podoba mi się to że tak zaniedbują swoją stronkę internetową.Do dzisiaj widnieje zaproszenie na sylwestra, choć inne kluby prezentują już dawno zdjęcia z balów sylwestrowych.
najlepiej zadzwonić lub podejść i zapytać, ja chodzę na salsę solo więc tylko o tym mogę coś powiedziec, jak jest z salsą w parach nie interesowałam się

Pozdrawiam
a jest jakas grupa dla poczatkujacych, jak to dziala tak w skrocie??
potwierdzam :), także tam chodzę

Pozdrawiam
studio The Salsa King na zygmunta augusta w Gdyni:]

Inne tematy z forum Sport

Kompanka do ćwiczeń (5 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...

quordle (4 odpowiedzi)

Myślę, że ta strona internetowa zawiera wiele przydatnych informacji. Po prostu idź dalej...

do góry