Widok
same klamstwa
same klamstwa
dane kontaktowe:
daniel furman
E-mail: danielfurman@onet.pl
Miasto: pszczółki
Tel./fax: 691249320
Ulica: rębielcz
uwazam iz ogloszenie tego Panstwa jest klamliwe i nie chodzi im o prawdziwa pomoc.bylam z tym panstwem umowiona dzis na 18 po odbior wozka i duzej ilosci rzeczy dla dzieci i tej pani.o godz 18.45 zadzwonilam i uslyszalam,ze ci panstwo zapomnieli.zastanawiam sie tylko nad tym czy zapomnieli przyjechac czy to ze sa biedni i potrzebuja pomocy.wczoraj sama napisalam jako 1 sms czy sa zainteresowani bo byl brak odp pod ich ogloszeniem(str 2)napisali,ze wieczorem sie odezwa ale ze sa chetni by odebrac rzeczy i wozek.wieczorem bylo zapytanie o adres i ze o 18 beda lecz nawet nie raczyli poinformowac ze nie moga.tak sie nie powinno robic.jesli chcecie to wsadzajcie mi tu minusy i dowalajcie glupimi komentarzami mnie to nie ruszy.ja chcialam pomoc bezinteresownie a wyszlam na idiotke naiwna.jak ktos chce to niech pomaga ale ja juz nikomu tutaj nie pomoge.w innym ogloszeniu pani prosi o siuszki dla kolezanki.rowniez podalam nr kontaktowy ale brak odzewu do dzis.szkoda bo akurat tak podzielilam ubranka i butki ze i dla 2letniej dziewczynki byly i dla tych panstwa dzieci 8miesiecznego i tego w drodze co jest.przepraszam ze sie tak rozpisalam ale sie strasznie zdenerwowalam.
dane kontaktowe:
daniel furman
E-mail: danielfurman@onet.pl
Miasto: pszczółki
Tel./fax: 691249320
Ulica: rębielcz
uwazam iz ogloszenie tego Panstwa jest klamliwe i nie chodzi im o prawdziwa pomoc.bylam z tym panstwem umowiona dzis na 18 po odbior wozka i duzej ilosci rzeczy dla dzieci i tej pani.o godz 18.45 zadzwonilam i uslyszalam,ze ci panstwo zapomnieli.zastanawiam sie tylko nad tym czy zapomnieli przyjechac czy to ze sa biedni i potrzebuja pomocy.wczoraj sama napisalam jako 1 sms czy sa zainteresowani bo byl brak odp pod ich ogloszeniem(str 2)napisali,ze wieczorem sie odezwa ale ze sa chetni by odebrac rzeczy i wozek.wieczorem bylo zapytanie o adres i ze o 18 beda lecz nawet nie raczyli poinformowac ze nie moga.tak sie nie powinno robic.jesli chcecie to wsadzajcie mi tu minusy i dowalajcie glupimi komentarzami mnie to nie ruszy.ja chcialam pomoc bezinteresownie a wyszlam na idiotke naiwna.jak ktos chce to niech pomaga ale ja juz nikomu tutaj nie pomoge.w innym ogloszeniu pani prosi o siuszki dla kolezanki.rowniez podalam nr kontaktowy ale brak odzewu do dzis.szkoda bo akurat tak podzielilam ubranka i butki ze i dla 2letniej dziewczynki byly i dla tych panstwa dzieci 8miesiecznego i tego w drodze co jest.przepraszam ze sie tak rozpisalam ale sie strasznie zdenerwowalam.
bo
Daniel liczył na pieniadze bo ktos kto by naprawde potrzebował nie zachowałby sie jak swinia. Wiem bo kiedys oddałam rzeczy po swoich dzieciach i kobieta potrafiła przyjechac na gape by tylko miec dla dziecka (niestety dostała mandat)Dlatego radze sprawdzac osoby bo ja ze tak napisze wredna jestem i tak czasem postepuje gdzie osoba naprawde potrzebujaca nie ma nic przeciwko.
Nic za darmo... jak za darmo to odzywają się często ludzie typu"mi się należy"
Ja już sę nauczyłam że "za darmo" się nie oddaje z ogłoszenia. Niesłowni, z oczekiwaniami, dostosuj się do nich a nie odwrotnie. Finalnie marnowałam swój czas i pieniądze. Teraz wszystko wstawiam w ogłoszeniach "zamienię". Tam już obowiązuje dużo lepsza kultura choć tez trzeba uważać. Kiedyś był fajny program w TV Gdańsk, "Podaj rękę" tamte ogłoszenia były sprawdzane,sama pomagałam kilka lat jednej rodzinie z Tczewa.
prosba
mam prosbe.prosze juz nie dzwonic i nie pisac.tak jak obiecalam rzeczy trafia do Pani z Gdyni.ta pani zglosila swa prosbe jako pierwsza a poza tym po rozmowie z ta Pania wywnioskowalam,ze rzeczywiscie potrzebuje.Pania ta nie interesowal stan ubranek tylko to by dziecko mialo w czym chodzic.jesli ktos z Panstwa ma cos dla reszty dzieci dla tej Pani to prosze w swoim imieniu by pomoc bo wydaje mi sie ze warto
prosba
prosze Panstwa by nie dzwonili juz Panstwo i nie pisali gdyz tak jak obiecalam rzeczy przekazuje Pani z Gdyni po pierwsze zglosila sie z prosba jako pierwsza a po drogie uwazam,ze ta Pani naprawde potrzebuje pomocy.po rozmowie z ta Pania przekonalam sie o tym.dla tej Pani nie liczy sie stan ubranek tylko to by dzieci mialy w czym chodzic.jesli ktos z Panstwa mialby cos co by moglo sie przydac tej Pani to prosze w swoim imieniu o pomoc dla niej gdyz uwazam,ze warto.prosze nie myslec ze to jakas moja znajoma bo nie nie znam tej Pani.