Widok

samotna 60+

Poznam seniorów z Gdyni chętnie poznam, porozmawiam ,pospaceruje , jestem turystką, mam wiele hobby a na meile każde odpisze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a dlaczego w każdym wątku podpisujesz się innym nickiem ? mery , miki, senior , życzliwa ? zdecyduj się może, bo w takim tempie to dla innych nie starczy nicków?
nieśmiała jest ;)
@Mery:
Taka mała uwaga techniczna: żeby odpisywać na maile, trzeba je dostawać. A żeby je dostawać, dosyć przydatne jest podanie adresu :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystkie podpisy są dozwolone a ich ujawnianie to już nie dozwolone.
Oczekuje listów meilowych od seniorów samotnych 60 + chętnie umuzykalnionych , śpiewających by był temat a nie " śmieci - wpadające do skrzynki ".
podaje adres : helweg3@interia.pl
Ujawnianie?? Jakie ujawnianie??
Twoje podpisy są ogólnodostępne więc o jakimkolwiek ujawnianiu mowy nie ma.
o czym wy gadacie ???
Mery tudzież seniorka i piętnaście innych nicków pod którymi piszesz ,
nie wiem czy to spowodowane sklerozą czy spotęgowanym rozdwojeniem jaźni, ale zdecyduj się na jeden nick bo niepotrzebnie zamęt wprowadzasz. Chcesz żeby ktoś z tobą korespondował , ale czy chcesz aby każdego maila do ciebie wysyłał z innej skrzynki i podpisywał się innym nickiem ?

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Realnej na spacer (5 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

do góry