Widok

samotna wśród tłumu

Zastanawiam się, w jaki sposób samotni 30+ poznają nowych ludzi??
Czy w tym wieku mamy na tyle odwagi, żeby podejść i zagadać do kogoś??
Ja tak nie mam :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to zależy o co Tobie chodzi?

Ja też jestem 30+. Jeżeli masz na myśli, jak i gdzie poznać faceta - sorry nie podpowiem, gdyż sama nie wiem :D

Natomiast jeżeli chodzi ogólnie o znajomych, to dobrym miejscem jest chociażby to forum. Ja sporo ludzi stąd poznałam osobiście. Z niektórymi wiadomo, nie mam kontaktu, z niektórymi sporadycznie, ale są osoby, z którymi mam kontakt codzienny.

Są to zarówno babki, jak i faceci. Spotykamy się prywatnie. Naprawdę fajni ludzie. Także naprawdę można :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Nie wiem.... isztar i wilczyca mają chyba inne zdanie ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@sam - każdy ma prawo do własnego zdania. Ja w to nie wnikam....

Ja akurat mam dobre doświadczenia. Chociaż też nie z każdym, ale o tym nie będę się rozpisywała na forum.

Jak mam "coś" do kogoś, to on o tym wie, nie przemilczę, ale prywatnie go o tym poinformuję :-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
A może właśnie o to chodzi, aby publicznie powiedzieć swoje, tak by każdy wiedział co się za kim kryje? W ten sposób można uchronić się przed wszelakimi podstępnymi podchodami ;)
Potencjalna osoba będzie zawczasu uważała na zaczepki takiej osoby, bo wie czego sie można spodziewać
Z tego co pamiętam, podchody to fajna gra...była ;)

Osobiście wolę przekonać się na własnej skórze o tym, kto jaki jest bo ludzie lubią ubarwiać i kolorować. Każdy ma swój rozumek i niech sam decyduje kto i co mu pasuje a i podpisuję się pod Majką, czasem można tu spotkać ciekawe osobowości :)))
ja jeszcze nie poznałem ani jednej, więc się nie podpisuję ;D
Wszystko przed Tobą ;)
Ale gdyby nie interesowały Cię tutejsze forumkowe postaci zapewne byś nie śledził ichnich wpisów i nie udzielał byś się regularnie więc... nie udawaj żeś taki niedostępny :PP
Od czasu, do czasu sobie zaglądam, co by się trochę pośmiać ;D

Jestem bardzo sceptycznie nastawiony na to, że kogokolwiek poznam tutaj wartościowego a nie lubię być rozczarowywany ;P
No chyba, że życie zrobi mi figla i będzie miła niespodzianka.

Zresztą.... co by tu wiele nie mówić. Na browara wyskoczyć czy pogadać można sobie zawsze na mieście ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
> Jestem bardzo sceptycznie nastawiony na to, że kogokolwiek poznam tutaj wartościowego

Zdajesz sobie sprawę, że tymi słowami wyraziłeś swoją negatywna opinię o Wszystkich forumowiczach, z którymi rozmawiałeś?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
"> Jestem bardzo sceptycznie nastawiony na to, że kogokolwiek poznam tutaj wartościowego

Zdajesz sobie sprawę, że tymi słowami wyraziłeś swoją negatywna opinię o Wszystkich forumowiczach, z którymi rozmawiałeś?"

Może nie chodzi o zwykłe 'poznać, porozmawiać' tylko o takie bardziej szczegółowe, z wnikaniem i przenikaniem przez umysł :D Poznanie kogoś, kto będzie wartościowy i ważny dla mnie a nie dlatego, że po prostu jest człowiekiem (no bo przecież każdy ma jakąś wartość)

Nawet jak nie o to chodzi '~samowi' to takie jest moje zdanie o poznawaniu wartościowych ludzi w internecie. Poznać kogoś tutaj a przełożyć to na real..nie zawsze wychodzi i stąd i mój sceptycyzm ;)
@Ruda

Dokładnie. Nawet nie tyle, że nie zawsze to wychodzi, ale także dlatego, że wielu jest tych co udają tych, kim nie są. To jest tylko wirtualna gadka. Żeby się przekonać kto, jaki jest, trzeba ze sobą spędzać dużo czasu ale nie w internecie tylko w codziennym życiu ;]

Tutaj na forum można sobie słodzić wzajemnie i bawić się w końskie zaloty i na wzajem adorować oraz mieć z tego jakąś pociechę, szczególnie gdy nie wie się kto kryje się za nickiem ;D

Gdyby tak każdy się odkrył, to okazałoby się, że wiele znajomości forumowych trzebaby było mocno przetasować ;D
Tzn, żeby mnie źle nie zrozumiano... Zależy kto czego szuka.
@sadyl

Nie jest negatywna, tylko raczej realistyczna. Nie widzimy siebie na wzajem, więc co? Mam uwarzać że wszyscy są fajni i ciekawi, a w życiu są nudni jak flaki z olejem ;D

Rodzynki w cieście pewnie się znajdą, dlatego nikogo nie skreślam ani nie oceniam, tylko trzymam dystans i nie oczekuję zbyt wiele.
>tylko trzymam dystans i nie oczekuję zbyt wiele.

'Miłe zaskoczenie' to zaje*iste uczucie ;p
Nie sposób się z tym nie zgodzić, Ruda ;D

Ja widzę, że ty mnie Ruda rozumiesz ;D Pogadać mógłbym z tobą bez uszczerbku na zdrowiu ;D
Czy bez uszczerbku to gwarancji nie daję :P Fizycznie jestem niegroźna ale psychicznie.. mogłabym niejednego wykończyć poprzez puszczaniu mu mojej ulubionej muzy :D
Byle nie było to disco polo ;D
Nie mogę nic powiedzieć/napisać, bo się posypie cała moja taktyka :P
Buahaha, taktyka na muzykę ;D To ja to sobie w zakładkach umieszczę, co by się nie pogubiło ;)

A jak tylko będę na miejscu, to idziemy na spacero coś tam, cokolwiek ;P
Teraz tylko przyjmujesz zaproszenie i z uśmiechem na buzi piszesz, "no dobra, może być" ;D
Na jakim miejscu? To gdzie Ty teraz jesteś? Jeeeeeeeeju, ja tu się produkuję a Ciebie nawet nie ma 'na miejscu', jaki bezsens :P
podaj gg, to ci wytłumaczę ;)

Nie ma bezsensownych sytuacji... a kto ci powiedział, że wszystko z górki będzie? ;P Odrobina chęci i wysiłku też jest potrzebna
Jakiś czas temu powiedziałam do kogoś 'daj nr gg' to zostałam wyśmiana, bo przecież nikt już tego czegoś nie używa :D

Ok Uwaga, 9950358, tylko niech mi się zaraz wszyscy tam nie zlecą, bo L4 mi się kończy, nie będzie czasu na pierdoły :P

>podaj gg, to ci wytłumaczę ;)
Czekam na wyjaśnienia!
yyyyy :/

@sam (na początku wątku)
A może właśnie o to chodzi, aby publicznie powiedzieć swoje, tak by każdy wiedział co się za kim kryje? W ten sposób można uchronić się przed wszelakimi podstępnymi podchodami ;)

Szybko zmieniasz punkt widzenia.
@wdr
Nie widzę spójności w tym co napisałeś ...
a co tam po kątach chcesz wytłumaczyć , wal wszystko na forum publicznym :P
Moje prywatne sprawy nie są opinią o innych użytkownikach, chyba dostrzegasz różnicę?
Podzielić to ja się będę mógł tym jaki ktoś jest .... ewentualnie... i jeśli zajdzie taka potrzeba ;]
bez zastanawiania, spontanicznie i szybko, czas niemiłosierny
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
Kilka razy tak zrobiłam, ale nic z tego nie wyszło. Ludzie są bardziej nieufni niż kiedyś.
No to cię rozczaruje ;D Bo my z rudą sobie już gadamy na FB nawet i jest fajnie ;D

Podaj gg i dołącz do naszego grona a od razu ci się zrobi weselej ;D
Zrobimy sobie konferencję!
gg 4528830
Tylko pranie brudów też róbcie w takim razie na FB :P
Zrobione.
Już czysto!
Już jest wszystko wyprane ;D

Dwie cudowne księżniczki czekają na swojego księcia ;D

Ja natomiast przybrałem postać sługi, więc mam spokój : )))
Widzę wszyscy w euforii , nie będę się dopytywał co zaszło, bo.... ;)
Cóż za brak szacunku do kobiet!
Nie "co" tylko "kto" !
Moje gg 67408495:)) chcesz pogadamy:)
Myślę, że można spróbować tutaj a potem w realu się spotykać:)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Realnej na spacer (6 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

do góry