Widok

samotny49

Witam,poszukuję miłej pani w wieku pow.45 lat do wspólnych spacerów,pogadania,jazdy na rowerze itp,jestem z poza TM ale planuję się tu osiedlić na stałe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie martw się - na tym forum znajdziesz interesujących kobiet ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powodzenia;)
Zyczę powodzenia :)
Witaj a czemu jesteś samotny
toć się wiecznie przeprowadza
Ale przeprowadzać się można we dwoje,tylko samotny już chyba nie jest samotny ten ma farta.
też jestem samotna 47lat z tczewa
ja też czuje pustkę 47latka
Teraz doczytałam i wiem w czym problem.
Pan nie mieszka w 3mieście i szuka kobiety,która przyjmie Go pod swój dach.
Nie wiem,która z Pań zaryzykuje????
Też tak przeczytałam między wierszami, ale liczyć na taką desperację? ;)
Jakaś się pewnie znajdzie wszak tu o faceta chodzi :D:D:D
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Spoko na pewno się znajdzie mojego męża wzięła po 3 miesiącach znajomości to jest po prostu desperacja.
słuchaj kobieto/Kate/nie wiem z kim miałaś dotychczas do czynienia ale nie oceniaj innych wg siebie,więcej zaufania....czy ja napisałem że sie chcę przykleić do jakiejś miłej pani????aby sobie za darmo u niej zamieszkać?Jak jesteś jasnowidzką to zostań wróżką!!!!Zamierzam się przenieść do Gdańska,kupuję mieszkanko i to krzyku/informacja dla wszystkich podejrzliwych kobiet/i nie mam zamiaru wprowadzać się do żadnej,życzę wszystkim normalnym panią dużo zdrowia i uśmiechu na co dzień.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A opisz sie troszke ?
Tzn wzrost no ja wysoka jestem :)
ja również jestem wysoki/190 cm/,myśle że normalna budowa/chyba lekka nadwaga??/ale mam zamiar więcej korzystać z roweru i własnych nóg więc chyba schudnę co nieco.Pozdrawiam wszystkich"normalnych"
Ma pan racje nie wolno wrzucać wszystkich do jednego wora,a z jakiego regionu pan się przeprowadza tak prywatnie pytam
Do pani 40+:Witam,przeprowadzam się z Wrocławia,mieszkanie jeszcze nie kupiłem/kupię jak znajdę pracę/a teraz byłem na wakacjach więc się jakiś czas nie odzywałem.Pozdrawiam
samotny49, to nie jest Twój prywatny blog tylko forum ogólnodostępne, każdy może napisać co uważa ;)

Przez dwa tygodnie tylko podczytywałeś wpisy i rosnące zainteresowanie? a jak ktoś ośmielił się napisać inaczej to zaraz obraza majestatu??? Eeee... nie bardzo to wyszło. A że ktoś do znajomości z netu podchodzi podejrzliwie, to akurat plus!
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moglabym pojsc wypic kawke
48 lat moje GG 8491696
Witam samotny49 ,jak już to mieszkanko będzie kupione to parapetówka będzie?
Samotny siedzi cicho mieszkanka nie kupil bo tylez bab by sie zlecialo na parapetowke ..... Hi hi hi
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
Nie bab tylko pań a zawsze jak by każda coś by przyniosła to by mógł wybrać i by miał kolacje z obiadem za jednym przysiadem.
Oj przepraszam Panie ,ugotowalo by sie cos bez gotowania ale coz Pan znowu na wakacjach:)
Ktos mial tu noska kto czyta nie bladzi :)))
Pozdrawiam
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

do góry