Widok

sanatorium Alma

witam! Spędziłem w tym miejscu 3 tygodnie od początku stycznia 2017 roku . dziwie się , ze taki relikt - antyk jeszcze funkcjonuje!!!bardzo zimno z racji oszczędności - obsługa słabiutka - no i sama właścicielka zadufana w sobie osoba , która traktuje klientów jak i personel jako zło konieczne.Jedzenie poniżej poziomu , zabiegi reh. na sztukę !!!Omijajcie te miejsce na wyspie z daleka - gdziekolwiek aby jak najdalej!pozdrawiam serdecznie .
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 13

Jestem z Włocławka i też mam turnus od 01.06.2018r. Jadę pociągiem, tylko nie wiem o której, jeszcze nie sprawdzałam .i nie śpieszy mi się bardzo po przeczytaniu takich opinii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też mam ten termin. I raczej też jadę pociągiem z Torunia. Miło będzie mieć towarzysza w podróży.

Tez mam taki termin od 26.06.2018 i zastanawiam się czy nie odwołać...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja z Łodzi od 01.06. górna ,może zorganizujemy paczkę mój tel. 515739693 na ten wspólny wyjazd.

Cześć. Ja też w tym terminie i z Warszawy.
Pozdrawiam Kaśka.

Hej. Czy ktoś od 16.08. z Warszawy,Radomia, okolic jedzie????

Szkoda, że nie jedziesz dzień później, ja jadę 2 z Aleksandrowa. To widzimy się na miejscu :-)

Darku ja tez z Aleksandrowa Ł ale od 26 czerwca. Szkoda. Pewnie będziesz jechał autem. Szukam info na temat dojazdu autobusem lub pociągiem. Miłego pobytu :-)

szkoda Gosiu, ja jadę samochodem a nie lubię jeździć sam. Może zamień się turnusami :-))). Pozdrawiam

jadę do Almy samochodem 2.06 z Łodzi, chętnie kogoś zabiorę po drodze :-)

Witaj Darku!
Bardzo chętnie ale obawiam się ,ze to już nie możliwe :-) Mam nadzieję, że będziesz miał fajną grupę . Trzymam kciuki . Jadę pierwszy raz i trochę się boję. Przydałoby się towarzystwo i bratnia dusza krajana. Miłego pobytu Gosia :-)

Gosia 15
2018-05-31 19:48:22
Witaj Darku!
Bardzo chętnie ale obawiam się ,ze to już nie możliwe :-) Mam nadzieję, że będziesz miał fajną grupę . Trzymam kciuki . Jadę pierwszy raz i trochę się boję. Przydałoby się towarzystwo i bratnia dusza krajana. Miłego pobytu Gosia :-)
Jeszcze raz do Darka :-)
Mam prośbę, gdy będziesz już na miejscu i trochę się rozejrzysz, to podaj info jak tam jest? Czy rzeczywiście tak strasznie jak piszą na tym forum eks kuracjusze. Dziękuję Gosia :-)

ja wybieram się tam 21 lipca, ma ktos ten termin

Ewa, mam również termin od 21 lipca, jadę samochodem z Łomży.

ja też jadę autem z Ciechanowa.

Ewa, zapomniałaś dopisać kiedy jedziesz :)

pisałam wcześniej, że 21 lipca

Ewa, w takim razie do zobaczenia w lipcu, na pewno będzie super, jak się zorganizujemy, byłam, widziałam :) pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

na każdym turnusie tworzą się grupy (paczki), które dobrze się bawią w swoim towarzystwie. Ja nigdy nie nudzę się w sanatorium.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też mam ten termin im więcej czytam opinii tym bardziej się zniechęcam