Widok

sąsiedzi się buntują

http://www.hotmoney.pl/nabiezaco/Wszystkie-sklepy-zamkniete-po-godzinie-22-Oni-tak-zyja-od-lat-a34769
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a jaki to ma związek z Baninem?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
że oni potrafią w sprawie godzin handlowych się postawić, a nam jakoś słabo wychodzi nawet w kwestiach tak ważnych jak droga dzieci do szkoły
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Myślę że temat drogi do szkoły szybko rozwiąże się sam kiedy dojdzie do sytuacji ekstremalnej. Na marginesie to byłam świadkiem takiej sytuacji...Na Tuchomskiej jest już ograniczenie prędkości do 30 na godzinę... Jechałam jak przystało i na wysokości szkoły wyprzedza mnie kobieta z dziećmi na tylnym siedzeniu patrząc przy tym na mnie jak na nienormalną... Opony jej auta poderwały piasek i tyle było ją widać...no właśnie...Bezmyślna meduza!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
takich wybieramy radnych...ktoś coś tak idiotycznego przecież uchwalił...współczuję mieszkańcom Luzina jako baninianka mając nadzieję na mądrość naszych wyborów a w następstwie i radnych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale co uchwalił? Głupotę ludzką? Przecież jak zrobią porządną drogę z chodnikiem do szkoły ta pani która jechała po obecnej drodze w taki sposób później przyciśnie jeszcze mocniej. Idące chodnikiem dzieci będą zagrożone. Nie zmienimy natury ludzkiej , która jest taka ,że mnie się na pewno nic nie stanie , ja jestem SUPER KIEROWCĄ i nikogo nie potrącę. Oczywiście ,że chodnik zwiększy bezpieczeństwo, ale jednocześnie położony np. asfalt niejednego połechta o przyciśnięcie gazu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla Ciebie to może i głupie że nie można kupić niczego po 22, a dla drugich głupie, że muszą pracować po 22.

W Baninie poza stacją paliw to też większość lokali usługowo-handlowych jest pozamykanych po 22 z tego co się orientuję. Tragedia normalnie dotknęła mieszkańców Luzina, że trzeba pamiętać o zakupach wcześniej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Poczekajmy trochę i lotnicza stanie w korku z nowym rondem a wtedy droga do szkoły dzieci będzie bezpieczna
5km/h i nie ma problemu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

do góry