Widok
Myślę że temat drogi do szkoły szybko rozwiąże się sam kiedy dojdzie do sytuacji ekstremalnej. Na marginesie to byłam świadkiem takiej sytuacji...Na Tuchomskiej jest już ograniczenie prędkości do 30 na godzinę... Jechałam jak przystało i na wysokości szkoły wyprzedza mnie kobieta z dziećmi na tylnym siedzeniu patrząc przy tym na mnie jak na nienormalną... Opony jej auta poderwały piasek i tyle było ją widać...no właśnie...Bezmyślna meduza!!!
Ale co uchwalił? Głupotę ludzką? Przecież jak zrobią porządną drogę z chodnikiem do szkoły ta pani która jechała po obecnej drodze w taki sposób później przyciśnie jeszcze mocniej. Idące chodnikiem dzieci będą zagrożone. Nie zmienimy natury ludzkiej , która jest taka ,że mnie się na pewno nic nie stanie , ja jestem SUPER KIEROWCĄ i nikogo nie potrącę. Oczywiście ,że chodnik zwiększy bezpieczeństwo, ale jednocześnie położony np. asfalt niejednego połechta o przyciśnięcie gazu.
Dla Ciebie to może i głupie że nie można kupić niczego po 22, a dla drugich głupie, że muszą pracować po 22.
W Baninie poza stacją paliw to też większość lokali usługowo-handlowych jest pozamykanych po 22 z tego co się orientuję. Tragedia normalnie dotknęła mieszkańców Luzina, że trzeba pamiętać o zakupach wcześniej.
W Baninie poza stacją paliw to też większość lokali usługowo-handlowych jest pozamykanych po 22 z tego co się orientuję. Tragedia normalnie dotknęła mieszkańców Luzina, że trzeba pamiętać o zakupach wcześniej.