Widok

schody z bojana opinie

prosze o opinie na temat schodow drewnianych z bojana koło sklepu jacka
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak dla mnie super Dobrze zrobione Mam je od 4 lat i nie narzekam Polecam
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mam od roku, wszystko zgodnie z ustaleniami, w terminie, bez zarzutu. Mysle, ze moge polecic.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam nam również zrobili schody. Słowni, mili i rzetelni.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
ten mily gosc pan krzysztof od schodow jest godny polecenia.mam przez niego zrobione schody 6 lat temu i nie moge narzekac!polecam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie ma to jak rodzinkę zatrudnić do opinii.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 18
Ja nie rodzinka... a schody sa na prawdę extra, warsztat pokoleniowy, fach jest, miła obsługa, dobre materiały i najlepsze ceny !
Swoich trzeba wspierać :)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3
Firma godna polecenia, niedrogo,rzetelnie, wszystko w terminie i czysto.Kończę budowę domu i są to najlepsi wykonawcy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Schodów niemam ale tam bywam Jest miły i przyjaźnie nastawiony szef.Gdzie inni mają problemy on ich nie ma. Moze z czasem. Nowy mieszkaniec.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dwa lata eksploatacji, żadnych problemów.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nam schody robił Pan Dopke, też z Bojana i również mogę go szczerze polecić. Ostatnio widziałam reklamę na jego samochodzie i dla zainteresowany podaje adres jego stronki: http://www.schody-dopke.pl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 19
Potwierdzam, pełen profesjonalizm,fachowe doradztwo, wykonanie i terminowość. Jak najbardziej polecam. Jeszcze raz wielkie dzięki Panie Kazimierzu. Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13
NIE KORZYSTAJCIE Z USŁUG PANA D...........KE BO PARTACZY ROBOTĘ A OPRÓCZ TEGO JEST BARDZO WULGARNY ,NIESŁOWNY A JAK NIE WIERZYSZ TO TRZEBA BYŁO CZYTAĆ GAZETY JAK GO MIESZKANCY BOJANA OPISALI ZA JEGO ROBOTY.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 9
Powiem krótko: Pan Dopke to nierzetelny, nieterminowy krętacz, jeżeli komuś zależy na terminowym wykonaniu zamówienia lepiej poszukać gdzie indziej.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7
Potwierdzam opinie o nierzetelności firmy Pana D..e. Nic nie grało z projektem. Ilość poprawek, poprawek -poprawek zatrważająca, że o trzymaniu się terminów realizacji nawet nie wspomnę.
Generalnie firma na poziomie "wczesny PRL"
Z czystym sumieniem NIE POLECAM !!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Pan D....e ostatni człowiek na ziemi z którym chciałbym współpracować - telefonów praktycznie nie odbiera!!! umawia się na termin - nie pojawia się tel dalej milczy - dzwoni po kilku dniach po może ciągu ciężkiej pracy alk..... i pyta się czy temat aktualny - CZŁOWIEK JEST NIE POWAŻNY UWAŻAJCIE PAŃSTWO NA NIEGO SZKODA NERWÓW I WASZEGO CZASU
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan D......ke to totalny paprak niesolidny niesłowny kłamca inaczej mówi i inaczej robi a schody przez niego wykonane to totalna porażka zle spasowane a powstałe luki napchał kitu który po jakimś czasie wypadł i mam schody ze szparami.TOTALNE PATARACTWO DZIWIE SIĘ ZE NIE ZABIORĄ JEMU KONCESJI NA PROWADZENIE DZIAŁALNOŚCI.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
To jak ze schodami od tego Pana? Widzę, ze opinie podzielone. Czy ktos w ostatnim czasie zamawial schody u tego Pana?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gosciu nie słowny,nie dotrzymuje terminów nie odbiera telefonów..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

omijajcie stolarza z Gryfa na odległość 5 km
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry