Widok

schody z bojana opinie

prosze o opinie na temat schodow drewnianych z bojana koło sklepu jacka
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest pan Nagel na ulicy Heyke 15
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ma Pan jakiś numer telefonu do Pana Heyke? Numer, który jest podany na stronie nie odbiera. Chciałam się umówić na wycenę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobre ;-) To znaczy u Dopke przez 28 lat nic się nie zmieniło . ;-) Do mnie jechał codziennie na montaż przez miesiąc ... tylko biedak dojechać nie mógł . Po miesiącu podziękowałem i zamówiłem u innego stolarza .

Pytanie było o zakład koło sklepu Jacka, czyli na ulicy Heyke, a nie schody Dopke na Gryfa Pomorskiego. Ktoś tu pomieszał dwie różne firmy. Ja mam schody od pana Nagel z ul. Heyke od wielu lat i polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A powiedz mi czy umowę jakąś z nim spisałeś, aby oddać to do odpowiednich urzędów, jak zakończyła się sprawa?

Potwierdzam, przeżyłem podobną przygodę z tym pANEM "Dopke". Obiecał zrobić schody pod koniec września i czekałem do grudnia i się nie doczekałem... Skończyło się koniecznością poszukiwania innego schodziarza.
trzymajcie się z daleka od pana dopke!!!

Oj tak, nie ma co zaczynać współpracy z tym Panem, bo stracisz kilka miesięcy a i schodów i tak mieć nie będziesz.

Potwierdzam, nie odbiera telefonów, zero kontaktu. Nie chcesz mieć kłopotów, to nawet nie zaczynaj współpracować z nijakim Panem D..ke, bo stracisz kilka miesięcy, lepiej od razu stań w kolejce u innych schodziarzy. o d r a d z a m s z c z e r z e!!!

Nie polecam dać zrobić sobie schodów u Pana Kazimerza Dopke!!! Zrobił nam schody pod koniec 2018 roku. Od samego początku problemy z ustaleniem terminu montażu , brak kontaktu. Jak już z wielka łaską zamontował te schody to po 2 tygodniach zaczął się dramat i zaczęły pękać stopnie. Po kontakcie telefonicznym z innego numeru tel. , bo mojego już nie odbiera powiedział że będzie za 3 dzni i tak leci już 2 miesiąc. Nic w temacie się nie zmienia. Telefonu dalej nie odbiera. Drewno na schody też zrobione ze słabego materiału , bo każdą rysę i wgniotę już widać. Nie polecam tego Pana , a sprawę będę musiał podać do odpowiednich urzędów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

No właśnie. Popieram wpis dora, a kk naucz się nie oceniać ogólnikowo, bo kiedyś ktoś Ciebie może wsadzić do jednego wora MIESZCZUCHU
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie wiem jak Pan od schodów ale całą resztę fachowców przy budowie domu mieliśmy z Bojana i nie mogę złego słowa powiedzieć na nikogo :) Ja polecam naszych miejscowych fachowców.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Boicie się umów z klientem, bo wiecie, że spartaczycie robotę i będziecie musieli poprawiać, a tak bez umowy jak to mówicie- klient może was cmoknąć w tyłek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prawda w oczy kole niesłowny fachowcu z Bojana. Dajecie kiepskie materiały, nie dotrzymujecie terminów i wybielacie się na forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Omijajcie wpisów kk, bardzo ogólnikowo traktuje wszystkich i przytym pisze nie prawdziwe informacje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Omijajcie fachowców z Bojana (każdego po kolei, również hydraulików} szerokim łukiem, niesłowni, nawet nie powiadomią jeżeli nie przyjadą. Szkoda czasu i nerwów, lepiej poszukać w okolicach Kartuz-przyjadą na czas i ceny normalne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Szczerze nie polecam!! Negatywne opinie jak najbardziej prawdziwe. Trzeba się prosić o wycenę, o projekt, o umowę. Wielce zdziwiony, że człowiek chce mieć na piśmie ustalenia. Arogancki, bezczelne odzywki w stosunku do Męża przez telefon. Po 3 miesiącach oczekiwania na umowę, zrezygnowaliśmy. Żenada, zero szacunku do klienta. Szkoda nerwów!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale widać że roboty musi mieć mnóstwo skoro nie ma czasu haha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram w 100% człowiek niesłowny, nie odbiera telefonów, kręci i mota. Skoro nie jest w stanie się podjąć roboty to po co w ogóle umawia się na spotkanie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam się totalnie niesłowny, umawia się a nie przyjeżdża
do góry