Widok

ściema

na to ogłoszenie :

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnie-sprzedawce-na-stoisko-w-galerii-przymorze-ogl5764976.html

odpowiadałam już 2x i nikt się do mnie nie odezwał mimo że 100% spełniam oczekiwania, najwyraźniej kolejne ogłoszenie z cyklu- 3 dni próbne i ... następny!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po pierwsze to kobieta a nie jakiś stary zboczeniec.
Po drugie w Galerii Przymorze jet tylko jedno STOISKO (nie mylić ze sklepem) z art. kuchennymi.
Po trzecie byłam we wtorek na rozmowie kwalifikacyjnej więc o ściemę trudno, babka miała wydrukowane z 30 cv.
wcale się nie dziwię że nie dostałaś propozycji pracy. Używaj słów które rozumiesz i używasz we właściwym kontekście. "reprezentatywna " możesz być dla pewnej grupy osób. mniemam że jesteś reprezentacyjna.
Powodzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
To chyba jestes ślepa bo byłam nie raz i widziałam kolorowe stoisko z garnkami...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
zanieść samemu CV, ok:) tylko, że w Galerii Przymorze nie uraczysz, żadnej budki z garami, byłam tam wczoraj, żeby się rozejrzeć, czy gdzieś kogoś nie szukają. Stoiska z czapkami, majtkami, ciastkami, ale akcesoriów kuchennych ani na lekarstwo.
na 30 ogłoszeń może z 5 miało podaną nazwę firmy !!! więc jak zanieść? POD ADRES E-MAIL????

Właśnie wracam z rozmowy w sprawie pracy w sklepie- odpowiedziałam na prywatny e-mail bez adresu/ bez nazwy firmy - tak jest najczęściej

ale jak ogłoszenie się pojawia codziennie mimo że wiele osób poszukuje pracy- wiecie co myślę ??? STARY ZBOCZENIEC MASTURBUJE SIĘ PRZED WASZYMI ZDJĘCIAMI
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochana, dam Ci dobrą radę, jako osoba, która odbiera CV i czyta je przed szefem.
Weź swoje dokumenty i po prostu je zanieś!
Nie wiadomo, czy Twojego CV nie wyrzuciła jakaś przyszła zazdrosna koleżanka, może też zapisałaś np w nowym officie a większość firm ma starego.
Sama zanieś, od razu się pokaż, wyróżnisz się na 100% i to właśnie Ciebie zapamiętają.
Powodzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wygląd mam reprezentatywny - pracowałam w handlu i administracji - jestem dyspozycyjna i mogę zacząć pracę od zaraz- znam j. angielski i niemiecki... jak mi powiesz że to za mało to ja nie ogarniam co trzeba mieć w CV żeby ten książę z bajki zaproponował pracę... jak mniemam szuka frajera i najlepiej żeby w CV mieć tylko nr tel i zdjęcie z cyckiem na wierzchu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może nie odpowiadasz komus dlatego do Ciebie nie oddzwaniają. Nie wszystko musi być od razu ściemą. Ludzie przeginacie już. Myslicie że każdy od razu będzie do was dzwonił i was zatrudni bo spełniacie wymagania. Trzeba tez mieć wygląd i dobre twarzowe :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
chodzi o ogłoszenie:

Zatrudnię ekspedientkę-sprzedawcę na stoisko handlowe w Galerii Przymorze, Art. kuchenne.. Wymagania: dyspozycyjność( OSOBOM UCZĄCYM SIĘ DZIĘKUJEMY), odpowiedzialność, sumienność.Atrakcyjny system wynagrodzenia. Proszę o CV na adres: stoisko.przymorze@o2.pl Skontaktuje się z wybranymi osobami.

Inne tematy z forum Praca

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

do góry