Widok
selekcja
pozostawia wiele do życzenia. Jak już zauważyłem w kilku poprzednich komentarzach, nie tylko ja byłem niemiło zaskoczony beznadziejną obsługą już na wejściu. Pani blond selekcjonerka, nie obrażająć jej, ale jak mniemam stała klientka solarium lubi tworzyć imprezowiczom problemy.
Nie ma to jak planować imprezę od paru dni, a w końcu nie być na nią wpuszczonym ...
Z tego względu NIE POLECAM klubu nikomu, skoro idąc tam nie można być pewnym czy wybredna pani łaskawie zgodzi się wpuścić na imprezę. Sam klub jest w porządku, toteż byłbym szczęśliwy gdyby właściciel zmienił pracownika na wejściu ...
Nie ma to jak planować imprezę od paru dni, a w końcu nie być na nią wpuszczonym ...
Z tego względu NIE POLECAM klubu nikomu, skoro idąc tam nie można być pewnym czy wybredna pani łaskawie zgodzi się wpuścić na imprezę. Sam klub jest w porządku, toteż byłbym szczęśliwy gdyby właściciel zmienił pracownika na wejściu ...
Moja ocena
Versalka
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: -
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
3.0
* maksymalna ocena 6
ja również jestem zaskoczona sekekcja w Vercalce, to cos okropnego.. Bywalam w tym miejscu co tydzien a nawet dwa razy w tygodniu, dopoki przyjechali moi znajomi i co?? Wspaniala pani menager z mina "s****acego kota wpuszczy" postanowila ich nie wpuscic!!!! Nie wiem co ta kobieta ma w sobie ale jeszcze nigdy nie widzialam jej uśmiechnietej, rozumiem trzeba pilnowac wszystkiego ale bez przesady.. Przez ta pani zbrzydlo mi to miejsce totalnie, zostawialam bardzo duzo kasy na barze, ale teraz tak szybko nie wroce..