Widok

siatkówka

Hej, czy może mi ktoś powiedzieć, czy jest w Trójmieście mozliwość pogrania sobie w siatkę, ale tak czysto rekreacyjnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej!
Ja tez się zastanawiałam czy jest jakaś możliwość w Trójmieście, żeby wynająć salę i trochę poodbijać piłkę. Może ktoś wie coś na ten temat?
Ten temat był niejednokrotnie poruszany, zbierała się ekipa do gry i w siatkówke i w koszykówke i nic z tego nie wyszło. Brakowało osoby, kt. podjęłaby się organizacji hali, etc. Każdy chce grać, ale jak przychodzi co do czego, to ciiiiszaaaa...
czesc,
ja tez jestem chetna wiec moze cos z tego wyjdzie??
ja tez jestem chetna :D
hm, to tak, pyt. tylko kto znajdzie sale?... :)
Mój osiedlowy Klub organizuje zajęcia sekcji siatkówki, które będą się odbywały w sali sportowej Szkoły Podstawowej nr 80 przy ul. Opolskiej w czwartki od godz. 18.30 do godz.20.00.
Odpłatność za udział w zajęciach sekcji wynosi 15 zł miesięcznie.
Trzeba tylko zebrać 10 - 12 osób chętnych. Zgłaszajcie sie do mnie mailem podając kontakt do siebie. iwonka_kawczynska@wp.pl

Inne tematy z forum Sport

Bieganie zimą (19 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...

do góry