Widok

osiedle Castilla na Kowalach

ostatnio byłem zapoznać się z mieszkaniami na tym osiedlu www.castilla.pl i powiem szczerze, że warto (wspomniałem już przy innym wątku) dostałem projekt umowy, wszystko jasno i czytelnie napisane i w umowie mam gwarancję stałej ceny! Takk się nawet ciekawie zapowiada i zastanawiam się nad kupnem małego mieszkania 42 m2 za 254 tyś. A co wy sądzicie na ten temat, zależy mi na opini
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na kowalach w dobie krachu na rynku nieruhomości po 6000pln za m2 to przegięcie.
Podobno hanza buduje w tych rejonach (na łostowicach) i można wytargować poniżej 4000 za m2.
Moje zdanie jest takie, jak naprawdę wszytsko jest ok, podoba ci sie i spuszczą ci od ceny którą podałeś 100tyś pln to możesz w to wejść
noooooo tylko korki bierzcie pod uwagę bo mamy tu w kowalach straszne - jedyne wyjscie to dojazd obwodnicą na zjazd do centrum Gd w dół przez orunie liczyc trzeba w roku szkolnym ok. 7 rano conajmniej 1 godzine pozostaje tylko auto własne i obwodnica , pozdr

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

budowa domu - koszt (55 odpowiedzi)

Witam, Zamierzam wraz z mężem budować dom w okolicy ok. 50 km od Gdańska. Dom ok. 130 m2 pow....

Ile może kosztować budowa domu (8 odpowiedzi)

Witam, pisze z pytaniem o dom 120 metrów. Chodzi mi o taki orientacyjny koszt do stanu...

Gdzie mieszkanie Gdańsk (4 odpowiedzi)

Przeprowadzam się do Gdańska, bo znalazłem pracę z dobrymi warunkami. Nie wiem jednak gdzie...

do góry