Widok

osiedle RÓŻANY STOK

Różany Stok Temat dostępny też na forum:
witam.czy ktoś kupił mieszkanie na budowanym właśnie Różanym Stoku? Czy ktoś wie jak idą postępy budowy? dziękuję za info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam,

My tez kupiliśmy tam mieszkanie. Ostatni raz z deweloperem rozmawiałem przed świetami, w październiku mieli jakąś obsuwę przez wadliwą ziemię czy cos takiego, ale w grudniu bardzo dużo nadrobili. Zima całkiem łaskawa jest wiec może trochę wyprzedzą plan. Nie wiem jak im poszło w styczniu, ale z tego co wiem to prawie cały czas budowa trwała
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

dziękuje za info i pozdrawiam przyszłych sąsiadów :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam
rowniez chcialem zakupic tam mieszkanie ale gdy zobaczylem w jakiej bliskosci bedzie moje mieszkanie w stosunku do budynku ktory mial byc przed moim mieszkanie to sobie odpuscilem....
budowa zaczeta... fundamenty stoja , sciany tez juz widac ale od pewnego czasu cisza na budowie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

dziękuję za info. ja kupiłam szereg 2 poziomowy i mam ogród na ten domek jednorodzinny .

Polecam odgrodzić sie od patologi z działek jakimś wysokim murem....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Patologia mieszka właśnie na różanym stoku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

wiem że przez działke budowlana szła ścieszka na ogródki działkowe i do monopolu . deweloper muru chińskiego :) nie przewidział w projekcie. pozdrawiam mieszkańców i "patologie Różanego Stoku. za jakieś 1,5 roku lub ciut wcześniej dołączę do was. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

...też osobiście wielokrotnie widzieliśmy jak na własnie tej działce przewracali się o własne nogi mieszkańcy działek :)
Monopolowego na szczęście już przy RS 1 już nie ma ale 2 bloki dalej jest żabka to przenieśli sie tam, a zabudowa działki skutecznie utrudniła im przejście :) :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wszyscy komentują ludzi z działek fakt są osoby które nom przywracają się o własne nogi ale są też tam porządki ludzie ale popatrzcie wkoło siebie w blokach też są ludzie którzy się zataczaja i nie są z działek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Po Twojej polszczyźnie wnoszę, że właśnie na działkach się osiedliłaś :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam, czy mogłabym się z Panią skontaktować? Też kupiłam mieszkanie na RS. Kilka kwestii mnie niepokoi i chciałam zapytać czy Pani też ma jakieś problemy. Może być mailowo. Pozdrawiam
Chodzi mi o kontakt z Panią
~słoneczko :-)
Ja również kupiłam tam mieszkanie. Możemy wymienić sie spostrzeżeniami.
Mój mail:
magda_a3@onet.pl

przyszłych sąsiadów zapraszam do kontaktu sylwia.karolina1@wp.pl
Bardzo chetnie opowiem o postepach prac i jakosci tych prac gdyz jestem wykonawca robot dachowych i elewacyjnych. Tel. 575005185
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wykonawcy zaczynają szukać swoich pieniędzy. Znany schemat: wybudować i przy okazji wykończyć kilku mniejszych wykonawców.
Doskonale widać że w pracach elewacyjnych i dachowych prace ustały; na pogodę nie bardzo może narzekać - taką pogodę w styczniu można sobie tylko wymarzyć. Podejrzewam że dotychczasowe źródło opóźnień też ma ten sam powód.
Inwestor chyba jest już bardziej zainteresowany swoją kolejną inwestycją, którą finansuje z Różanego Stoku.
Termin marcowy chyba też możemy włożyć między bajki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzownilem pod ten numer, ale telefon jest wyłączony, komuś udało się dodzwonić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy ktos kontaktowal sie moze z deweloperem i ma jakieś informacje na temat terminu odbioru?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie chce Was martwić, ale codziennie chodzę tam z psem i od trzech miesięcy nie było nikogo na budowie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Karczemki

City House Karczemki (152 odpowiedzi)

Czy ktoś zna developera, z ich strony wynika, że budują głównie domy. Może ktoś słyszał o...

do góry