Widok

siłownia

moze ktos wie czy w poblizu Banina znajduje sie jakas siłownia ,oprócz NOVELLO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Praktycznie każdy z nas marzy o pięknej i zdrowej sylwetce. Dlatego jakiś czas temu postanowiłem stworzyć własną, domową siłownie, aby zadbać o swoje ciało. Zamówiłem obciążenia do sztangi oraz wszelki inny sprzęt z oferty sklepu K-SPORT.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Osobiście staram sie regularnie trenować oraz zdrowo odżywiać, ponieważ w zdrowym ciele, zdrowy duch. Od pewnego czasu regularnie korzystam z https://www.fitpark.pl/ i szczerze polecam zainteresowanym. Na stronie znajdziecie informacje dotyczące siłowni zewnętrznych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Brak wentylacji wyciągającej powietrze (znaczy jest ale nie działa). otwierają okna przez które wpada smród fajek palonych pod budynkiem. w toaletach śmierdzi a jeżeli chodzi o sprzęt to widać po właścicielu, że nie wie jak powinna wyglądać siłownia. nie polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

jest wrzesień 2018 i nadal jest beznadzieja. jak komentarz wyżej- brak wentylacji wyciągającej powietrze (znaczy jest ale nie działa). otwierają okna przez które wpada smród fajek palonych pod budynkiem. w toaletach śmierdzi a jeżeli chodzi o sprzęt to widać po właścicielu, że nie wie jak powinna wyglądać siłownia. nie polecam!

hm.......
my tez bedziemy, nawet 7 osob. masz tyle widel misiu? adres
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy jutro o 7 może być? będziemy; podaj adres
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

Jeśli szukacie dobrej siłowni zapraszam do mojej obory. Pomachacie 5 dni widłami i będziecie mieć krzepę, a nie lansowanie się na rowerkach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ojej
jeśli jest problem z dojazdem do siłowni a siłowania zawalona, że nie można przeprowadzić treningu, to po co tam chodzić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trochę masz rację, ale podejrzewam, ze nie spodziewali się takiego zainteresowania. Siłownia szczególnie jest zawalona.
zamiast zrobić coś raz porządnie to budują przenoszą itd. do d*py z taką robotą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
jest to problem bo dojazd do silowni to jest koszmar. Niszylem za kazdym razem auto, nie wspominajac o blocie w jakim trzeba brodzic.
Co do samej silowni, to jak na warunki baninskie jest niezle. Niestety porownujac do trojmiejskich silowni to jeszcze duuuuuzo brakuje. Tlok, scisk, kolejki do sprzetu.
Z checia bym pochodzil na squasha lecz wybiore cos z 3m bo nie mam zamiaru znowu tracic czasu na mycie samochodu i naprawe po jezdzie po dziurach.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Studio jest rozbudowywane, siłownia też ma się powiększyć, jest już dodatkowa sala do fitnessu. Zajęcia są super, szczególnie z Panią Kasią, aż szkoda że tak mało zajęć prowadzi :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale masz człowieku problemy. Nie trać brudz gdzie indziej będzie więcej miejsca na siłce dla normalnych ludzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja do S7 przestalem jezdzic, gdyz tracilem czas na dojazd a pozniej na mycie samochodu dojezdzajac Pszenna. Nie da sie tam dojechac by nie uswinic samochodu blotem.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
lepiej ksiazki czytaj
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dramat dramat poprostu:( chodze miesiac i tak malego zagospodarowania silowni jeszcze nie widzialem kolejka do lawki gryf lamany uwaga szt 1, rano tez dramat bo probowalem jak.mniej ludzi jest a tu jakies zajecia grupowe na siłowni. Szatnie juz pisaliscie prysznice podobnie mam dalej ale wracam do good luck. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
czyli akurat w godzinach, kiedy człowiek wraca z pracy i by poćwiczył :)
Kodban wywal to świństwo. Ćwicz normalnie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry