Widok
Witam! Jeżeli chodzi o siłownię w Novello to dużo się zmieniło. Obecnie można ćwiczyć pod okiem instruktora, który po wypełnieniu krótkiej ankiety na temat stanu zdrowia klienta dopasuje Wam ćwiczenia, dokona ich prezentacji a także będzie nadzorował Waszą pracę. Nowa oferta zawiera również ustawiczny pomiar wagi i wymiarów, ułożenie i późniejsza modyfikacja diety,przygotowanie i modyfikacja treningów na tzw. ,,rzeźbę" oraz wytrzymałość lub przygotowanie i modyfikacja treningów na ,,masę" i siłę mięśniową, zrzucanie zbędnych kilogramów (1 kg w jeden tydzień) , dobór odpowiednich i sprawdzonych odżywek i suplementów oraz konsultacje kontrolne. Na siłowni niebawem będzie można zastać również nowy sprzęt. Jak widzicie wszystko zmierza ku lepszemu, także zapraszamy Wszystkich chcących zadbać o swoje zdrowie i ciało. A dla przypomnienia pragnę dodać, iż we wtorki i czwartki o godz. 19 odbywają się zajęcia Pilates.
Koszt jednego wejścia na zajęcia tj.20zł. Instruktorka posiada odpowiednie certyfikaty .:
Pilates - Michaela Kinga w Londynie
BodyART school w Swajcarii
PROGRAM DLA POCZĄTKUJĄCYCH WTOREK OD 19:00 - 20:00
- zdrowy kręgosłup
- praca na powięzi
- pilates z przyrządami (piłki pilates , taśmy pilates)
- streching
PROGRAM DLA ZAAWANSOWANYCH WTOREK OD 20:00 -21:00
- power pilates
- body art...
Najlepiej zapisywać się na zajęcia bezpośrednio u instruktorki nr tel: 693 979 771
Pilates - Michaela Kinga w Londynie
BodyART school w Swajcarii
PROGRAM DLA POCZĄTKUJĄCYCH WTOREK OD 19:00 - 20:00
- zdrowy kręgosłup
- praca na powięzi
- streching
PROGRAM DLA ZAAWANSOWANYCH WTOREK OD 20:00 -21:00
- power pilates
- body art...
Najlepiej zapisywać się na zajęcia bezpośrednio u instruktorki nr tel: 693 979 771
Biorąc pod uwagę ceny wejściówek na siłkę oraz uciążliwość dojazdów, to rzeczywiście zakup własnych sprzętów wydaje się być rozsądnym rozwiązaniem. Ja mam atlas i orbitrek, niestety stoją najczęściej odłogiem, ponieważ nie mam pomieszczenia na siłownię w domu i za każdym razem gdy chcę poćwiczyć muszę wyciągać sprzęta lub je uzbrajać.
Witam, w odpowiedzi na zapytanie....otwieramy club fitness narazie tylko dla Pan (dla Panów przewidujemy otwarcie centrum sportowego w Żukowie ale od 01.05. 2013.puki co na pewno spinning) co do Pan to otwarcie 02.01.2013 lokalizacja Żukowo ul.Gdynska zajęcia pilates, Zumba, aerobik, spinning a także zajęcia z trenerem personalnym ( trener personalny Dostepny już teraz 530550355 -Wojtek i Agnieszka szczegóły http://www.xworkout.pl ) napiszcie prosze jeszcze jakie zajęcia Was interesują.
Pozdrawiam
Pozdrawiam