Widok
Praktycznie każdy z nas marzy o pięknej i zdrowej sylwetce. Dlatego jakiś czas temu postanowiłem stworzyć własną, domową siłownie, aby zadbać o swoje ciało. Zamówiłem obciążenia do sztangi oraz wszelki inny sprzęt z oferty sklepu K-SPORT.
Osobiście staram sie regularnie trenować oraz zdrowo odżywiać, ponieważ w zdrowym ciele, zdrowy duch. Od pewnego czasu regularnie korzystam z https://www.fitpark.pl/ i szczerze polecam zainteresowanym. Na stronie znajdziecie informacje dotyczące siłowni zewnętrznych.
jest wrzesień 2018 i nadal jest beznadzieja. jak komentarz wyżej- brak wentylacji wyciągającej powietrze (znaczy jest ale nie działa). otwierają okna przez które wpada smród fajek palonych pod budynkiem. w toaletach śmierdzi a jeżeli chodzi o sprzęt to widać po właścicielu, że nie wie jak powinna wyglądać siłownia. nie polecam!
jest to problem bo dojazd do silowni to jest koszmar. Niszylem za kazdym razem auto, nie wspominajac o blocie w jakim trzeba brodzic.
Co do samej silowni, to jak na warunki baninskie jest niezle. Niestety porownujac do trojmiejskich silowni to jeszcze duuuuuzo brakuje. Tlok, scisk, kolejki do sprzetu.
Z checia bym pochodzil na squasha lecz wybiore cos z 3m bo nie mam zamiaru znowu tracic czasu na mycie samochodu i naprawe po jezdzie po dziurach.
Co do samej silowni, to jak na warunki baninskie jest niezle. Niestety porownujac do trojmiejskich silowni to jeszcze duuuuuzo brakuje. Tlok, scisk, kolejki do sprzetu.
Z checia bym pochodzil na squasha lecz wybiore cos z 3m bo nie mam zamiaru znowu tracic czasu na mycie samochodu i naprawe po jezdzie po dziurach.
Dramat dramat poprostu:( chodze miesiac i tak malego zagospodarowania silowni jeszcze nie widzialem kolejka do lawki gryf lamany uwaga szt 1, rano tez dramat bo probowalem jak.mniej ludzi jest a tu jakies zajecia grupowe na siłowni. Szatnie juz pisaliscie prysznice podobnie mam dalej ale wracam do good luck. Pozdrawiam