Widok

siłownia

moze ktos wie czy w poblizu Banina znajduje sie jakas siłownia ,oprócz NOVELLO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest nowa siłownia i fitness club http://www.fit-fun.com.pl na wjezdzie do Żukowa 6km od Banina. Zajecia i grafik na stronie cena promocyjna na 99zł na wszystko, min Spinning BE fit, aerobik zumba, abs,abt
Fit Fun zobaczcie sobie na nasze ns7 to wam szczęki opadna.
Ja dzis byłam i ćwiczyłam i mam blisko
Również mogę polecić s7 :) Przyjemne kolory, super kadra i blisko :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Siłownia S7 Banino

I widzieliście jakie ceny? Open do 15;00 kosztuje tylko 99zł. A nie jak na początku 199zł. ;) Ciekawe co znaczy "STUDENT", czy tylko z legitymacją studenta czy ogólnie osoby uczące się z legitymacją szkolną itp. ;) Mogliby jeszcze SENIOR wprowadzić z kartą emeryta lub rencisty. ;)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Do 15 to cenna informacja dla pracujących :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czekodraze
Masz problemy z odróznieniem studenta od ucznia?
Ludzie przychodzą,ćwiczą i sa zadowolenia tak jak ja.
Nie mam problemu, ale słowo STUDENT zostało użyte niewłaściwie, bo na moje zapytanie S7 odpowiedziało, że każda osoba ucząca się do 26 r.ż. niekoniecznie studiująca.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam wszystkie dzieciaki w wieku 6-12 lat na półkolonie organizowane przez Studio S7 w czasie ferii zimowych. Na polkoloniach zapewniamy opiekę wyspecjalizowanej kadry (kolonia zgłoszona do kuratorium oświaty) i niesamowita zabawę dla dzieciaków. Opieka w godz. 8:00- 17:00 z wyzywieniem. Szczegóły oferty na Fb i recepcji klubu. Zapraszam.
58 355-67-77 recepcja@studio.s7.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ceny z d..y w porównaniu z trójmiastem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kolory przyjemne... kadra się stara, choć nie wszyscy, np. nie wiem po co są trenerzy na sali jak sie nie interesuja w ogóle ćwiczącymi. Czekaja chyba tylko na zlecenia indywidualne za dodatkowe pieniądze. Ciasno jak diabli, juz bardziej nie dało się zaćpać siłowni. Nie ma miejsca do ćwiczeń ze sprzętem drobnym, ciężko się minąć między sprzętami. Ciasno w szatni, też juz bardziej nie mogło być ciasno. Jest sauna, prysznic ale nie ma miejsca żeby się przebrać wysuszyć, położyć rzeczy..... Ktoś miał pomysł ale nie do końca wiedzę. Dla mnie to nastawione tylko na szarpanie kasy a nie stworzenie klubu sportowego z prawdziwego zdarzenia na lata. Typowe w Polsce, nie tylko dla tego biznesu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11
a co do cen jestem takiego samego zdania, w centrach stolic europejskich jest taniej niż w Baninie, ciekawe zjawisko....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
oczywiście moja opienia nie dotyczy siłowni w Żukowie, której nie znam, tylko siłowni S7 w BANINIE. Przperaszam za żle określony tytuł
Miki
Nie do końca się zgodzę z Tobą.
Trener Paweł np. zawsze chętnie pomaga, czasem wystarczy zapytać, podejść. Mi pomogła jedna babka, która tam ćwiczy, nie wiem czy jest trenerką ale problemu nie ma jak zapytasz.
Ostatnio więcej osób przychodzi to fakt.
Ćwiczyć można , ja osobiście chodze i zawsze sobie znajdę miejsce. Ponoć maja powiększyć powierzchnię i to jest na +ą
Co do tłoku to nie przesadzaj bo sa siłownie o powierzchni 1000 metrów i tez jest sporo osób ćwiczących i w szatni to normalne ,że po zajęciach ludzie sie przebieraja, nie spotkałem sie z negatywnymi opiniami.
A co treningów personalnych jak sama nazwa wskazuje, trener poświęca tylko Tobie czas przez godzinę. Sorry ale nikt nigdzie nie będzie Tobie treningu układał za darmo, jedynie da wskazówki, skoryguje jeśli niepoprawnie ćwiczysz lub wytłumaczy jak ćwiczyć na danym przyrządzie.
Cieszmy sie ,że mamy fajne miejsce do ćwiczeń co do ceny , fakt troche za drogo ale to małe fitness, taki np. Pure, goog luck czy Impuls samej powierzchni ma sporo i ich stac na promocje bo tam tabuny przychodzą.W Tiger lansiarzy pełno a zero umiejętności a u nas kameralnie i blisko. Za paliwo na dojazd też by trzeba zapłacić gdybyś chciał dojechać.Kalkulacja jest prosta.:)
Ale to tylko moje zdanie,przed południem albo w weekendy bywa pusto.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już powiększają siłownie ,praca wre!!!! więc nie ma co marudzić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy parking też powiększą?
Bo dużo ludzi parkuje na ulicy zamiast na parkingu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
juz mu przeszkadza.
A tarasują Ci wyjazd?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
a parking po cos chyba tobie wybudowali, na pewno nie po to, by parkowac na ulicy!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
niektórzy to tacy świetni sa ,że nowo powstały trawnik przed budynkiem potrafia przeorać kołami od aut, byle bliżej wejścia stać, masakra jakaś.
Bo jedna z druga kilka metrów ma przejść to juz za cięzko.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
@~mega jaja
niestety jest tak, że przeszkadza przy wyjeździe.
Jedno dwa auta to można wyminąć, jednak bywa, że cała ulica jest zastawiona.

Nie wiem dlaczego ludzie tak stawiają samochody.
Idą na siłownie, a nie mają siły dojść do parkingu. Czy to jest zwykła ignorancja? Czy czują się jakoś specjalnie ważni, że stoją pod drzwiami?

Sama siłownia mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Jedynie elita która zastawia ulice utrudniając mi dojazd do domu.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety na siłowni badź w drodze do niej stali bywalcy (tak mniemam) swoje mózgi badź pozostałości po tychże pozostawili w swoich pieknych, zaparkowanych na ulicy pojazdach mechanicznych, chcąc wzbudzić ogólny podziw gawiedzi, żenada!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

do góry