Widok

siłownia

moze ktos wie czy w poblizu Banina znajduje sie jakas siłownia ,oprócz NOVELLO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
będzie powiększona siłownia, super :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kurcze, niby fajnie, że jest ta nowa siłownia, ale tam nie pójdę, bo nie ma żadnych przyciemnień w oknach, albo rolet rozwijanych od dołu i z zewnątrz widać, jak inni ćwiczą. Bardzo głupio....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
do nieśmiała22
Znajdz mi siłownię w trójmieście w której są przyciemniane szyby .Większej bzdury to nie czytałam.
A na siłowni S7 są rolety , sadzisz ,że ktoś na zewnątrz stoi i patrzy jak ludzie na 1 piętrze ćwiczą. W salach są piaskowane szyby- nieprześwitujące.
TO JEST FITNESS TAM LUDZIE PRZYCHODZĄ ĆWICZYĆ a nie gapić się na siebie , pokonywać swoje słabości, kompleksy oraz po to by poprawić formę, figurę. Przysłowiowy pot i łzy, ciężka praca ale i uśmiech i zabawa. To nie wybieg dla modelek .
Roletek zaciąganych od dołu nie ma to już siłownia do niczego. Może najpierw w główce należy sobie poprzestawiać co nieco a dopiero póżniej oceniać.
Jeśli jesteś nieśmiała to przyjdz, poćwicz, poczuj atmosferę i nabierz wiary w siebie bo warto :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
ciekawe kto minusuje, zazdrosnicy albo lenie wcinajace fast foody
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
każda wymówka jest dobra :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodzę do S7 chyba od początku i złego słowa nie mogę o tym klubie powiedzieć!!! Nie rozumie osób, które tak krytykują ten klub podejrzewam, że są to osoby które po prostu nie chcą ćwiczyć i szukają podświadomie do tego pretekstu.
Cena 149zł za open to chyba nie dużo za wszystkie usługi jakie oferują (najlepiej za darmo)
Tłok bardzo rzadko i to tylko przez kilka min kiedy jedna grupa kończy zajęcia a następna zaczyna (ale najlepiej siłkę tylko dla siebie bo jestem pępkiem świata)
Sprzęt jest cały czas dokupowany na bieżąco a o ile mi wiadomo po remoncie dojdzie jeszcze kilka maszyn:)
Trenerzy sympatyczni i bardzo pomocni a odszedł tylko jeden i to z przyczyn osobistych .
Miejsca może mogło by być więcej ale cieszmy się z tego co mamy bo mało która ,,wieś" :) może pochwalić się tym że ma klub fitness.
Do zobaczenia na siłce Pozdrawiam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szatnie są tragiczne! Ciasno, przebierając się dostajesz drzwiami po głowie, nie masz gdzie stanąć. Wiadomo tłok jest Falami ale uczęszczając na zajęcia ruchowe zawsze trafiasz na tę falę.Otwierając nowy klub trzeba myśleć o klientach, nie wymagam rzeczy z kosmosu tylko trochę komfortu. Najgorsze są prysznice!!!!! zero intymności- powinny być gdzieś na samym końcu ale nie!!!! Człowiek siękąpie a tu ciągle kobiety latają do toalety, która mieścisię za prysznicami, mało tego zabić się można idąc do toalety- mokro - nie wiadomo czy w butach do toalety czy na boso czy w obuwiu do ćwiczeń. zazwyczaj zeby nie moczyć obuwia do gimnastyki panie stosują buciory z piachem i błotem!!!!! Szatnia , prysznice i toaleta to jet przyczyna mojej rezygnacji z siłowni!!!!!! i nie tylko mojej!!!!!!!! DRAMAT!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
jak czytam wpisy takie jak mmm to sobie myslę ,że powinnas dostać tymi drzwiczkami po głowie to może byś bredni nie pisała bo najwidoczniej wcześniej nie odwiedzałaś innych klubów.
Jak komuś nie zależy na ćwiczeniach to zawsze sobie pretekst znajdzie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Masz racje , teraz ciezko dogodzic -wszyscy maja takie wygorowane oczekiwania , jak nie bylo silowni to zle , ale jak jest to szafki za male i tak bez konca , nikt juz nie docenia tego co ma !
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak Wam się podoba siłownia po remoncie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest ok
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można wiedzieć co tam pozmieniali?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest nowa salka siłki, dostaniesz sztanga po głowie bo ciasno.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
ciasno.
Po miesiącu dałem sobie spokój.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
sauna przydałaby się trochę większa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapewne minusuja pracownicy S7
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Był ktos na dniach otwartych, jakie są wasze opinie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Siłownia zrobiona ciekawie ,fakt ze jak na tak duże rozwijające się osiedle to trochę mała ,zapewne właściciele nie spodziewali się takiego zainteresowania, widać że starają się urozmaicać zajęcia obsługa tez miła ale przydało by się o wiele więcej przestrzeni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zainteresowanie na miesiąc a pozniej tzreba ponad 100 zapłacic to juz cienko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiekszosci mieszkancom jak tak patrze to przydaloby sie sporo ruchu bo jak widze tych co ich jedyny ruch to z kanapy do auta, z auta do kanapy to sie tylko moge usmiechnac jak umra na zawal w wieku 60 lat, slabe cialo slaby umysl jak to mawiaja, ruszaj d*py panowie panie napewno nie chca ogladac obwislych brzuszkow piwnych
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Banino

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

do góry