Widok
Witam, w odpowiedzi na zapytanie....otwieramy club fitness narazie tylko dla Pan (dla Panów przewidujemy otwarcie centrum sportowego w Żukowie ale od 01.05. 2013.puki co na pewno spinning) co do Pan to otwarcie 02.01.2013 lokalizacja Żukowo ul.Gdynska zajęcia pilates, Zumba, aerobik, spinning a także zajęcia z trenerem personalnym ( trener personalny Dostepny już teraz 530550355 -Wojtek i Agnieszka szczegóły http://www.xworkout.pl ) napiszcie prosze jeszcze jakie zajęcia Was interesują.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Biorąc pod uwagę ceny wejściówek na siłkę oraz uciążliwość dojazdów, to rzeczywiście zakup własnych sprzętów wydaje się być rozsądnym rozwiązaniem. Ja mam atlas i orbitrek, niestety stoją najczęściej odłogiem, ponieważ nie mam pomieszczenia na siłownię w domu i za każdym razem gdy chcę poćwiczyć muszę wyciągać sprzęta lub je uzbrajać.
Koszt jednego wejścia na zajęcia tj.20zł. Instruktorka posiada odpowiednie certyfikaty .:
Pilates - Michaela Kinga w Londynie
BodyART school w Swajcarii
PROGRAM DLA POCZĄTKUJĄCYCH WTOREK OD 19:00 - 20:00
- zdrowy kręgosłup
- praca na powięzi
- pilates z przyrządami (piłki pilates , taśmy pilates)
- streching
PROGRAM DLA ZAAWANSOWANYCH WTOREK OD 20:00 -21:00
- power pilates
- body art...
Najlepiej zapisywać się na zajęcia bezpośrednio u instruktorki nr tel: 693 979 771
Pilates - Michaela Kinga w Londynie
BodyART school w Swajcarii
PROGRAM DLA POCZĄTKUJĄCYCH WTOREK OD 19:00 - 20:00
- zdrowy kręgosłup
- praca na powięzi
- streching
PROGRAM DLA ZAAWANSOWANYCH WTOREK OD 20:00 -21:00
- power pilates
- body art...
Najlepiej zapisywać się na zajęcia bezpośrednio u instruktorki nr tel: 693 979 771
Witam! Jeżeli chodzi o siłownię w Novello to dużo się zmieniło. Obecnie można ćwiczyć pod okiem instruktora, który po wypełnieniu krótkiej ankiety na temat stanu zdrowia klienta dopasuje Wam ćwiczenia, dokona ich prezentacji a także będzie nadzorował Waszą pracę. Nowa oferta zawiera również ustawiczny pomiar wagi i wymiarów, ułożenie i późniejsza modyfikacja diety,przygotowanie i modyfikacja treningów na tzw. ,,rzeźbę" oraz wytrzymałość lub przygotowanie i modyfikacja treningów na ,,masę" i siłę mięśniową, zrzucanie zbędnych kilogramów (1 kg w jeden tydzień) , dobór odpowiednich i sprawdzonych odżywek i suplementów oraz konsultacje kontrolne. Na siłowni niebawem będzie można zastać również nowy sprzęt. Jak widzicie wszystko zmierza ku lepszemu, także zapraszamy Wszystkich chcących zadbać o swoje zdrowie i ciało. A dla przypomnienia pragnę dodać, iż we wtorki i czwartki o godz. 19 odbywają się zajęcia Pilates.