Widok
do DZIUNIA sama siebie okreslasz d.czka? hm.......
Nie trzeba być zesztywniałym koksem by wiedziec ,że fitness to nie tylko aerobic czy pilates ale Cardio ( bieznia, steper oraz orbitrec i rowerki) oraz trening z ciężarkami przy niedużym obciążeniu w seriach powtórzeń. Czemu zaraz kogos od karków zesztywniałych wyzywasz.
Zobacz sobie Academos, Kolaseum czy Tiger tam sa siłownie i przychodza ludzie " normalni". Siłownia to także trening rehabilitacyjny dla ludzi po urazach .
Przestańcie kobiety bzudry tu pisać. Chodzi o to ,że facet tam zapewne nie poćwiczy.
Za baby przepraszam :)
Nie trzeba być zesztywniałym koksem by wiedziec ,że fitness to nie tylko aerobic czy pilates ale Cardio ( bieznia, steper oraz orbitrec i rowerki) oraz trening z ciężarkami przy niedużym obciążeniu w seriach powtórzeń. Czemu zaraz kogos od karków zesztywniałych wyzywasz.
Zobacz sobie Academos, Kolaseum czy Tiger tam sa siłownie i przychodza ludzie " normalni". Siłownia to także trening rehabilitacyjny dla ludzi po urazach .
Przestańcie kobiety bzudry tu pisać. Chodzi o to ,że facet tam zapewne nie poćwiczy.
Za baby przepraszam :)
nie nazywam siebie d*peczką i nie wyzywam od koksów. pisałam pół żartem pół serio. raczej śmieszy mnie,że mężczyźni zawłaszczają siłkę jako swoje terytorium. samce alfa LOL i mówią tylko 'baba' robi to, nie zrobi tamtego. to okropny szowinizm. a sporo kobiet ćwiczy i jest co raz bardziej świadomych.
Tu się nie zgodzę z Panią , Panowie szanują kobiety na siłowni a wręcz zawsze idą z pomocą bądź rada i denerwują mnie stereotypy ze karki itd. sam jestem mocno i dobrze zbudowany ale to wszystko zawdzięczam diecie systematyczności i wyczerpujących treningach siłowych i cardio , a karki to nie zawsze igły i lans ! tylko tez czasami są to ludzie którzy bardzo dbają o zdrowie i sylwetkę .