Widok

skandal !! 40zł dniówki !? po**bało ?

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/poszukiwany-pomocnik-do-budowy-drewnianego-ogrodzenia-ogl5666998.html
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Typowo polskie myślenie: jak ktoś jest bogaty to złodziej, a jak biedny to uczciwy heheh.
Znam wiele osób które startowały od zera, a dziś bardzo dobrze im się powodzi a osiągneły to pracą i to uczciwą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Można prosić o sprecyzowanie "bogaty=złodziej, a biedny=uczciwy", bo jakoś nie zrozumiałem, a jeszcze trzeźwy jestem. Również znam wielu bogatych, biednych, mądrych i głupich, ale co to ma do rzeczy, w kontekście mojego zdania na ten temat?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
40zł/8h pracy

1h pracy/5zł

etat: 5zł*160h = 800zł !

przeliczając na euro po kursie powiedzmy 4,0

800zł/4 = 200euro

w grecji/portrugalii/hiszpanii ludzie wychodza na ulice gdy (O TYLE !!) chce obnizyc im sie pensje, a w Polsce to jest pensja....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciężką pracą ludzie się bogacą. Pod warunkiem, że to tania, cudza praca. Mam więcej dziennie przy 2-3 godzinach pracy niż taki pracownik w miesiąc na pełnym etacie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie pensja, a wynagrodzenie. I to na najniższym stanowisku, na samym dnie łańcucha pokarmowego. Już w KFC więcej płacą.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hehe, a Pan Halewicz jeszcze pewnie z tysiąc razy napisze jak to ma ciężko prowadząc własny biznes. Chwalisz się Pan, czy żalisz?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
To ktoś, kto umie zrobić tylko drewniane ogrodzenie chce jadać w najlepszych restauracjach?:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj ludziska nie jest żle będzie jeszcze gorzej...
i dla pracodawców a co najlepsze dla nas pracowników..
nie słyszycie co się dzieje ..nie opłaca się zatrudniać..zostanie nam tylko opieka i stos zaświadczeń
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry