Widok
skandal
stojąc w kolejce do kasy wszystkiego się odechciewa, jak słyszy się jak panie które mają przyjść z kartą bo klient rezygnuje z towaru lub kasjer naliczył coś podwójnie, komentują to w bardzo nieprzyjemny sposób do kasjera nie wspominając że niektóre idą bardzo długo jak by szły z drugiego końca marketu, na szczęście kasjerzy tam są pogodni i uśmiechnięci, za co plus, na sklepie czysto, ceny są przystępne.
Moja ocena
E. Leclerc
kategoria: Hipermarkety
obsługa: 2
asortyment: 4
promocje: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: -
3.6
* maksymalna ocena 6
masz racje ten sklep to jeden wielki ****** tez chcialam oddac towar z ktorego bylam niezadowolona Jak zwykle byl problem kupilas bubel za 200 zl martw sie sama co z nim zrobisz najwazniesze ze oni sprzedali TO JEDYNY MARKET KTORY TAK ROBI JEDZ DO SATURNA LUB MEDIA TO NIGDY NIEMIALAM TAKICH PROBLEMOW
Dokładnie to samo mnie spotkało. Kiedy przyniosłam towar do reklamacji, obsługa wytknęła mi oszustwo, naciąganie i groziła wezwaniem policji. Obsługa była "głucha" na moje argumenty i twarde dowody mojej niewinności oszustwa. Reklamacja nie została uznana. Ja zostałam z "twardym: dowodem, czyli zakupionym u nich bublem.