Widok
skandal!
dziś po raz pierwszy miałam wątpliwą przyjemność skorzystać z usług przychodni na chełmie - konkretnie pani doktor H.S... totalna porażka! już na wstępie zostałam przywitana skwaszoną miną pani doktor, która najwyraźniej była niezadowolona z faktu, że jakiś pacjent zawraca jej d... później było tylko gorzej - w skrócie: zostałam odprawiona z kwitkiem i pozostawiona samej sobie! a dodam, że zgłosiłam się z poważnym problemem... takiego chamstwa, braku empatii i braku profesjonalizmu jeszcze nigdy nie spotkałam... także zdecydowanie nie polecam!!! pierwszy i ostatni raz byłam u pani H.S.!
Moja ocena
obsługa: 1
oferta: -
jakość usług: 1
wyposażenie: -
czas oczekiwania: -
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
pani kierownik nie powinna leczyć ludzi, a zostać menadżerem; za pewnie się czuje na swoim stołku i olewa pacjentów; nie doczekasz się od niej jakiegokolwiek skierowania na podstawowe badania, które każdemu przysługują w ramach NFZ bezpłatnie raz w roku; to jakiś koszmar, ta pani i inni lekarze; wspaniała jest p. Majkutewicz, ale do niej nie ma szans się dostać
Dokładnie mam takie samo zdanie.Ta Pani wogóle nie powinna zajmowac się leczeniem.Przyszłam a zastałam Chamstwo przez duże "Ch". Na wejściu,od razu zaczęła sie inwigilacja i przesłuchanie co do tematu ubezpieczenia.
Swoją drogą proponuję tej aby ta Pani zapoznała sie z ustawą... Bo trochę głupio jak kierownik się na tym nie zna.. Pan Fibieg, to zupełnie inny menadzer, bo on potrafił od siebie wymagac.
Wypisywanie zaświadczeń na karteczce 5 cm/5cm-to już świadczy o lekarzu.To nic że miałam pożniej kłopoty.
Generalnie ta Pani, moim zdaniem, to nieporozumienie. I radzę sie przyjrzeć, jak działa rejestracja- bo co by tu nie mówić to wizytówka i dzięki takim Pacjentom jak my, ta przychodnia istnieje.
Trochę szacunku!
Swoją drogą proponuję tej aby ta Pani zapoznała sie z ustawą... Bo trochę głupio jak kierownik się na tym nie zna.. Pan Fibieg, to zupełnie inny menadzer, bo on potrafił od siebie wymagac.
Wypisywanie zaświadczeń na karteczce 5 cm/5cm-to już świadczy o lekarzu.To nic że miałam pożniej kłopoty.
Generalnie ta Pani, moim zdaniem, to nieporozumienie. I radzę sie przyjrzeć, jak działa rejestracja- bo co by tu nie mówić to wizytówka i dzięki takim Pacjentom jak my, ta przychodnia istnieje.
Trochę szacunku!