Widok

skandal...wstyd...hańba

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/osobista-asystentka-ogl4723132.html

ciekawe ile już CV dostali, wstyd mi za takie barachło, świat schodzi na psy!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz rację. Admin powinien zablokować ogłoszenie, bo, nazwijmy sprawę po imieniu, szukają zwykłej kur*y na zasadzie sponsoringu. Przykre jest również to, że wiele młodych kobiet decyduje się na takie życie.
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ogloszenie jest zablokowane przez admina
i chwała Panu! czas najwyższy zabrać się za takich zboków! A wy dziewczyny szanujcie się!!
sądząc po 2124 ogłoszeniach "sex i sponsoring" raczej się nie szanują#-#
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pierwszy raz się z tobą zgadzam.Znam babkę która dorabia sobie d... za wiedzą i aprobatą męża.Zresztą przykład idzie z góry-dyskusja w ,,pytaniu na śniadanie,, o gniocie Szumowskiej i odzywa się Szczuka:no to jak mają zarabiać?Jako szwaczki?Żyjemy w świecie bez watości,albo się po prostu starzeję.

Inne tematy z forum Praca

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

do góry