Widok

skarga

ZTM Gdańsk Temat dostępny też na forum:
Mam nadzieję ze to sie zmieni i autobusy lini 111 zaczną sie obniżac w koncu sa do tego przystosowane a kierowcy beda milsi i nie beda jezdzic z łaska
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Juz nietylko w tym autobusie o nr 111 ale i na przyklad 127 ktorym czesto jezdze kierowcy a zwlaszcza jeden jest niemily i obrazony ze musi jezdzic!Jedza jak wariaci ze trzeba mocno sie trzymac.Czasami mam wrazenie ze to taka ich zabawa jak beda wjezdzac w kazda dziure.Niemowie o wszystkim o kierowcach oczywiscie.A rano jak sie czeka na autobus to jest ryzyk fizyk-przyjedzie czy nie?Wkurza mnie to bo placimy za miesieczny a niejest sie pewnym niczego.A o obnizanie dla wozkow to mit jakis,Panie z dziecmi musza prosic obcych ludzi zeby pomogli wniesc wozek albo same sie mecza,przykre to jest.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przykra to ty jestes,wiekszosc autobusow jest niesprawna w obnizanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
A skad niby mam wiedziec ze cos jest zepsute??Zastanow sie czlowieku!Place i wymagam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja piernicze jestes taki czy tylko udajesz??A skad niby mamy wiedziec ze "obnizanie"jest zrypane??Czasami sie zastanow nad sensem swoich wypowiedzi inteligencie!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To bryknijcie się 174 na otomin :) to dopiero jazda bez trzymanki :D

Nie wspomnę o niektórych motorniczych z tramwajów 8 i 3 :)
pozostaje trzymać się czym się da! :D

pozdrowienia dla Zarządu Transportu w Gdańsku oraz przesympatycznych kierowców i motorniczych płci męskiej :)
kobiet nie pozdrawiam ! o ! :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
O komunikacji założyłam już wątek, ale nie cieszy się zainteresowaniem ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Stogi

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!

do góry