Widok

skarga

ZTM Gdańsk Temat dostępny też na forum:
Brak profesjonalizmu ze strony ZTM! na rozkładzie widnieje godzina przyjazdu autobusu linii 174 i się czeka i czeka i czeka a autobus nie ma zamiaru przyjechać! ZTM wymaga kasowania biletów wlepiają mandaty za ich brak a sami nie potrafią dopilnować swoich kierowców, żeby przyjeżdżali na czas! ( dziś czekałam na ulicy wilanowskiej ponad 45 min na autobus 174 niestety po takim czasie prawie zamarzłam więc musiałam wrócić do domu) Zamiast grzać posadki w ciepłych biurach weźcie się za kierowców którzy nie wywiązują się ze swojej pracy!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale to pretensje do na stronie ZKM
trzeba było zadzwonić do centrali ruchu i zapytać co jest grane
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pewnie jakiś wypadek był :(
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzeba dobrze czytac informacje,które wisiały w każdym autobusie czy tramwaju...też się denerwowałam czekając na autobus ale wsiadłam właśnie i przeczytałam że część jeżdziła jak w dni powszednie a część jak w świąteczne..i tyle...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jedz taxi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
dlaczego ma jeść taxi? Taxi jest niestrawne
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Ujeścisko

Dąbka 33 (3 odpowiedzi)

W okolicy powstającej inwestycji znajdują się dwie szkoły podstawowe, przychodnia, punkty...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Muza musi grać. (2834 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry